Cemrenin_annesi80 Kızlar ya her yerim agrıor son haftalar ne kadar zormuş çok merak edıorum benım gibi olanlar varmı yürümek bile zor gelior artık
tgbktszdmr Cemrenin_annesi80 bol bol oku Canım bu dönemde psikolojik manevi açıdan rahatlıyosun rabbin yardımcın olsun
Aysenur05 Cemrenin_annesi80 37. Haftadym bnde 29. Haftadan beri ağrım var şaka gibi ağrılarm azaldı eskisi gibi değil ama karnım kaşınıyor sürekli hafif yanıyor kızarıyor geceleri uyutmuyor resmen her hafta birşey çıkıyor 🤦🏻♀️
yadeninannesiiii Cemrenin_annesi80 Bende aynı sekilde 38.haftadayim ama 2 gündür sırt ağrısı mide bulantısı yasıyorum daha çok
Ortmenanne16 Cemrenin_annesi80 ellerim çok uyuşuk ve hissiz 2. Ye tencere kabağını kırdım gitti güzelim set 😂😂😂
Cemrenin_annesi80 tgbktszdmr çok saol canım walla sürekli yatsamda bi hizmet edenım olsa keşke ellerim ayaklarım şişdi walla annelik çok zormuş gerçekden
Cemrenin_annesi80 yadeninannesiiii mide bulantısı da oldu ama kısa sürdü bacak agrısı var bende şuanda
Ortmenanne16 Kubragn bez sıkamaz oldum temizlik yaptım ama bir bana sorun o günü 🥺🥺 neyseki yolun sonuna geldik heyyoooo 🥳🥳🥳