Senayyalcin Selam kizlar,bugün kontrole gittim bebeğim bir hafta önde gidiyor 31+3üm kilosu 1900 doktor hanım herşey yolunda dedi prilamı yavaş yavaş bırakmaya çalışacağım tek sıkıntı hala midemin bulanması😂🙏🏽
esraizmirli Senayyalcin ay bende 31+4 günlük hamileyim 🥰 1 hafta sonra gidicem bakalım bende çok merak ediyorum ☺️
FatRam_1703 Senayyalcin bende en son 31 haftalık da gitmiştim kilosu 1650 gram demişti doktorum ama kilosunun normal olduğunu söyledi 🤗
Senayyalcin esraizmirli Sağ göğsümün altında ağrı vardı baya karnım ağrıyordu normal olduğunu söyledi bebeğin en kilo aldığı dönemler olduğunu söyledi siz de öyleyseniz endişe etmeyin :)🌸
esraizmirli Senayyalcin benimde sol göğsümün altında ağrı var kaburgamda özellikle oturunca oluyor ağrı girince uzanıyorum öyle idare ediyoruz ☺️ Ne kadar sürede kontrole gidiyosunuz acaba
Senayyalcin esraizmirli Açıkcası çok gidemiyorum pandemiden dolayı bu ana kadar ayda bir veya iki kere gidiyordum ama artık bir tık sıklaştırırım belki
esraizmirli Senayyalcin benim doktorum 3 haftada bir gel dedi de merak ettim sizinkiler nasıl çağırıyor 🥰
Senayyalcin esraizmirli Ben hem özele hem devlete gidiyorum ayda bir defa gel dediler bu zamana kadar devlete de ben ne zaman istersem randevu alıyorum yine ayda bir defa falan😊
esraizmirli Senayyalcin hiç devlete gitmedim virüsten korktuğum için 29 haftaya kadar ayda bir gittim artık doktorum 3 haftada bir gel 4 haftaya sarkıtmamaya bak dedi artık zamanımız azaldı🌺