Mnevvr53 Arx anladim hangi doktora gidiyorsunuz birde şey sorcam bende bu persembe gunu arastirmada ayrintili ultrasyona giricem acaba yerini biliyormusunuz tar8f edermisiniz ben unuttum kacinci kattaydi
Arx Mnevvr53 ben birinci kat diye hatırlıyorum doktor Sabri çolak ama kadın doktor var doktorun kendisi yok detaylı ultroson doktorun kendi odasında yapılıyo diye biliyorum bende yaptırmadım daha
0852Msb Mnevvr53 merhaba detaylı ultrason yaptıra bildiniz mi ben de rize araştırmaya randevu alıcam inşAallah doktor öneriniz var mı
Mnevvr53 Arx arastirmada öyledir belki ben devletten gitcem oraya ya radyoloji bolumunu unuttum 😃 neyse gidince yardimci olurkar ilaki
Mnevvr53 0852Msb ya bir doktor bakiyor zaten fatma hanim cok tatli bir kadin seni dinliyo bilgi veriyor ben dun gittim cinsiyetimizide ner ogrendik giris katta degil 2 inci katta ilk randevu onaylatiyorsunuz sonra iki karidor sonrasi sag tarafta 😀
0852Msb Mnevvr53 Teşekkür ederim 🥰🥰 peki daha önceden randevu almış mıydınız yoksa sağlık ocağı veya doktorunuzun sevkiyle mi gittiniz
0852Msb Mnevvr53 teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🌺❤️❤️❤️ Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşAllah 🤲🤲❤️