Zynp63 imerveg evet benim kızlarım da yayvandı bu uzadı gitti bir arkadaşım vardı gören herkes kız dedi ama erkekti heryerşnden kilo aldı ama erkekti
Zynp63 tazeanneew aslında erkwrkte çabuk çıkar ama ben 5 aya kadar bilmiyordum diyetteyim merhaba çünkü kızım 1 yaşındaydı ve ben sene hç adet görmedim o yüzden geç haberim oldu 6. Ayda bir anda baktım ki göbeğim büyüdü herkes çşok oldu
tazeanneew Zynp63 ahahahha resmen şok olmuşsunuzdur ama tek seferde cinsiyetide öğrenmişsinizdir 😂😂😂 erkenden öğrenmekte çok zor geçmiyor zaman bide ilk olunca çok merak ediyorum cinsiyeti 😂
Sumisalii Zynp63 masallah benimkide 3 cu benim gozlemledigime gore bu kez dah erken cikti karnim dah erken buyudu sanki 15+6 haftaligiz cikti yani
Zynp63 tazeanneew ya inanamadım çünkü asla düşünmüyordum 5. Aya kadar da korunma haplarınj kullandım falan şükür bir seyi yok
tazeanneew Zynp63 bende beklemiyordum doğum kontrol hapıda kullanıyordum ama nasıl oldu bilmiyorum 😂😂 sizde kullanıyor muydunuz kaldığınızda
tazeanneew Zynp63 maşallah allah bağışlasın 😂 bende öğrenemedim ama kızım olsun istiyorum sağlığı öncelikli tabi 😂
Zynp63 tazeanneew Allah gönlünüzdekini verir inşallah bizde erkek istiyorduk şükür Rabbime nasip oldu