eskisehir8 Sevgili anne adayları 3 haftalık hamileyim ve yeni evliyim biraz korku biraz endişem var, bu durumu yaşayanlar var mı? Tahminen ne zaman aşarım bu durumu 🥲
Himom eskisehir8 ben de evlendikten hemen sonra hamile kaldım ve asla hazır değildim çok ağladım üzüldüm Allah’ın gücüne gitmesin.. taaki hareketini hissedene kadar pek mutlu sayılmazdım heyecan desen yoktu. Ama hareketleri başlayınca öyle farklı şeyler hissettim ki.. özellikle ona bir şey olduğu hissi düşüncesiyle (hareket hissetmediğinde vs) öyle korkuya kapılıyorsunki o zaman diyorsun allahım ona bir şey olmasın da her şeye razıyım 😊 velhasıl o korkular üzüntüler geçiyor yerini pişmanlık ve utanç alıyor canım dert etme ☺️
eskisehir8 Himom şuan doğum yaptınız mı, umarım bende bu şekilde hissederim çok yeni daha alışamadım bu duruma ilk başta istemediğim için ağlarken 5 günde fikrim değişti şimdide birşey olur korkum var 😣
eskisehir8 Seda6019 Bende düşük gibi riskli durumlardan korkuyorum kalbin durması falan çok şeyler okudum endişeliyim 🤦🏻♀️😢
Seda6019 eskisehir8 kötü düşünüp kendini strese sokmaya hiç gerek yok bence canım. Az ihtimalle seyler onlar
Himom eskisehir8 hayır henüz doğum yapmadım son 32 gün 😊 hiç dert etme zaman geçtikçe bebek seni hazırlıyor gerçekten anne olmaya anne gibi hissetmeye.. hiç böyle anaç hissedeceğim aklıma gelmezdi bazen kendime inanamıyorum😄 pozitif düşün pozitif ol mucizevi bir olayı gerçekleştiriyorsun bu açıdan bak 😊