busbusssss Syr ameliyattan sonra odaya getirilirken ameliyat kıyafetiyle getirilmişim üstümde ince beyaz pike koymuşlar. Ben de tesettürlüyüm odaya girip kendime gelince zaten kum torbası koyuyorlar karnına serum bitmesi filan birkaç saati alıyor. Daha sonra kendi pijamalarını geceliğini giyebilirsin
mmek_2014 Ben iki kere sezaryan oldum ikiside de pijama takımı giydim. İlk etapta altını giydirmiyorlar zaten sadece üst kısmını giydiriyorlar. Daha sonra uyuşukluk geçince hasta bezini degiştirmeye geldiklerinde sizi tekrar temizleyip sondayı çıkarıp pijamanızı giydiriyorlar. Benim iki sezeryanda da üstüm hiç kirlenmedi yedek götürdüğüm pijamayı hiç kullanmadan geri getirdim. Zaten sezaryan sonrası öyle aman aman bir kanama olmuyor
busbusssss Syr hayır üzerine gelme gibi bi ihtimal yol sezeryan kesi yerin göbek deliğinden 4-5 parmak aşağıda kalıyor. Pijamanı Yüksel bel alırsan sorun olmaz
Bozoktay Emrasf Mcakir evet dogumdan sonra odaya gelır gelmez hemsıre onu cıkarıp gecelığimi giydirmişti sonrasındada bebeği memeye tutturdu gitti ilk işleri onu cıkartmak oluyor. Benim ilk dogumum sezeryan olmustu sondayıda ayaga kalkana kadar cıkarmamıslardı o yuzden gecelık cok rahat olmustu
Mcakir Bozoktay istemesemde çıkarıyor mu yine? Benim arkadaşım çıkartmamıştı. Sonda çıktığında çıkartmıştı
pia34 Syr Bileklere kadar uzun gecelikler var onlardan alın birkaç tane, üzerine sabahlık bitti. Pijama rahat olmaz sezaryen olursa, tuvalete falan gideceksiniz her seferinde onu indir kaldır çok zor olur. Ki sonda falan takılırsa o daha da sıkıntı.
Syr pia34 evet kimisi pijama rahat diyor kimisi gecelik ☺️ Ama ikisini de götürmekte fayda var sanırım.
Bozoktay Mcakir onu bılmıyorum pandemı doneminde değildik hastaneye gelen gıdenımız oldugundan ben oyle bı talepte bulunmadım
ulviyedemirbas2 Syr ben pijama aldım ama bana uzun gecelik de al dedıler sezeryan olacağım için öyle rahat olacak dediler bende aldım uzun ustu de var gezerken giyib rahat gezerım
Syr ulviyedemirbas2 bende şimdi okudukça ikisi de yanımda olsun diyorum. Arkadaşlar çok Yardımcı oluyor sağolsunlar
Syr Herkese teşekkür ederim. Elimdekini iade etmeye geldim şimdilik. Uzun bir gecelik ve yedek pijama daha iyi olacak sanırım
Mcakir Syr Emrasf istemesemde çıkartıyorlar mı ? Benim arkadaşımın hemen hemen tüm gün üstünde o vardı sonda felan çıkana kadar . Çok rahat etmişti .
Duruaslan Syr bana 1 kere sonda taktılar o da ağrım çoktu tuvaletim gelmiş belden aşağısı uyuşuk olduğundan hissetmiyordum küçük tuvaletimi sondayı taktı o an rahatladım ve sondayı çıkarıp depend bezi taktı yürüdüm koridor boyunca sürekli batma vs olmadı bende hatta hastanede giydiğim pijama bile kan olmadı zaten spinal anestezi olduğunda önce sonda işlemi biter sonra üstün giyinilir depend bez takılır başka da işlem olmaz gerisi sizde
busratunk2 Syr pijama takımı öneririm altlı üstlü ve biraz büyük beden al sezeryan yerini sıkmaması açısından