Snisa_2 Arkadaşlar üç gündür uyuyamıyorum bebek kendini bir köşede kasıyor özel bölgeme ve kuyruk sokumu bölümüne ağrı Vuruyor Bugün hiç yataktan kalkmadım rahatsız olmama rağmen dün misafir gelmişti daha beter oldum bu durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım ?
Demir06 Snisa_2 ben 15+5 deyim kasılmalarım var,genital bölgeme baskı yapıyor sol kasığımda toplanıyor bebek.Doktor bol su ve istirahat, hiç kalkma gerekirse dedi🤦🏻♀️
Snisa_2 Dilek0809 çok yoruluyorum oturup dinlenmek istiyorum fakat nasip olmuyor Hastahaneye gitmeme gerek yok değil mi bu zamanda da düşük oluyor diye duydum
Dilek0809 Snisa_2 canım ben gittim hastaneye batın çekildi böbreklere vs bakıldı kan verdim idrar verdim ben kesinlikle hastaneye gitmeni öneririm yani bende olmayan sende de olmayacak diye bir şey yok imkanın vaktin varsa bi muayene ol. Allah kolaylık versin inşallah bir sorun yoktur
Snisa_2 Dilek0809 birazdan acile gidebiliriz inşallah kötü birşey yoktur bu beni çok üzer 🤷🏼♀️ Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için hastaneye gidince geri döneceğim size inşallah
Dilek0809 Snisa_2 acil şifalar dilerim ağrılar çok zor ben bir haftadır yatıyorum sadece wc kalkıyorum
Snisa_2 Dilek0809 rabbim şifa versin inşallah sebebini öğrendik kordonu ayağına dolanmış kendini çok sıkmış Biraz daha hareket etse düzelecek dedi