Melissaunall Haftadayım. Daha da ağırlaşmadan Doğum için temizlik yapacağım. Perdelerimi neyle yıkasam diye sizlere danışmak istiyorum. Kar beyaz perdelerin formülü nedir a dostlar?
eminenura Melissaunall benim annem çamaşır suyu olduğunu söylüyor ama cesaret edip koyamadım ben yıkarken😂
Beyziikoo Melissaunall Denemedim ama çamaşır sodası koyan oluyormuş bembeyaz yapıyormuş ben öyle okudum bilemiiciim 😆😆😆
Serendipity Melissaunall fairy bulasik tableti + karbonat ile yikiyorum. Ayrica su aldiktan sonra da suyun icinde bi 15-20dk bekletip oyle devam ettiriyorum
Merve_kucuk eminenura Her perdeyi bembeyaz yapmıyor malesef. Bende aldanıp 1 tane perdeme çamaşır suyu bıraktım. Morcuk oldu resmen🙄
Mom080 Melissaunall hiç ordan almadım tam bilmiyorum yanıltmak istemem. Ama tüller konusunda takıntılı biri olarak söylüyorum sonuç çok başarılı hem parlatıcısını kullan hemde deterjanı 😇😇
Merveth Melissaunall ılık suya arap sabunu koyup perdeleri içinde beklettikten sonra makineye atmak🤌🏻 Sonuç : Kar gibi bembeyaz perdeler🤩
minikprensesimmm Çamaşır sodası🤩🤭 annem yıllarca öyle yıkıyormuş bende geçen yıkadım mis gibi oldu😍 hemde bembeyazzz😱❤️