T_nisaa H-M geçmiş olsun ama bunlaeın hiç biri kalıcı çözüm değil gümde 3 litre su içmelisiniz tek kurtuluş bu bende çok çektim ilaç geçici çözüm saplıyor tekrar geri dönüp tekrarlayabilir hastalık git gel su iç kardeşim ☺️
H-M T_nisaa sudan midem bulanıyor 🤦♀️hamile olmadan önce 1 veya 2 bardak su içerdim günde hamile oldum 1 litreye anca çoğaltabildim ama içmeye çalışıyorum artık.
T_nisaa H-M anlıyorum ama dediğim gibi tek çare su içmek susatacak şeyler yiyip ardından için hemen ben günde 8-10 bardak arası içmezsem ertesi gün yanma geri dönüyor
Melih_funda H-M katılıyorum bende aynı durumdayım hiçbir şekilde içemiyorum bu haftalar bulantı dönemindeyim ama doktorumun dediği gibi herşey bebeğimiz için içelim de can olsun onlara inşallah
ElaCAN07 busra_55 🤗kızılcık genel olarak idrar yoluna iyi geliyormuş her ürünü işe yarar 😊 ben özünü aldım sulandırıp içtim
ElaCAN07 H-M olur 🤗 bir zararı yokmuş ben araştırdım o iyi geliyormuş idrar yolu enfeksiyonuna ben evde olmadığı icin özünü aldım sulandırıp içiyorum 😊
ElaCAN07 busra_55 🤗 valla icin ben ilaç kullanmak istemediğim için trendyoldan özünü sipariş ettim geçti ama 🤗insallah sizde de işe yarar