Smmceylan Merhabalar şeker yükleme testi yaptıran varmı fiyatı nedir nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz?
Seymassrioglu Smmceylan özel hastane 25 TL verdim bı şişe su alıyorsun suyun içine şekerli limonlu su gibi bişi katıyorlar kan alıyorlar asuyu içtikten sonra hiç bişi yiyip icmiyorsun 1 saat sonra kan vermeye gidiyorsun o kadar
SerifeG94 Smmceylan Bende 30 TL ye yaptırdım aç karnına kan verdim sonrasında içeceği içtikten sonra 1 er saat arayla 2 kere daha kan verdim toplamda 3 kere alınmış oldu
Betulnuri Seymassrioglu özelde bu kadar ucuz mu ki şeker yüklemesi ya ben daha fazla diye biliyorum. Bi dekan testleri içinde ayriyeten ücret veriliyor
Seymassrioglu miniginannesi9 25. Haftada yaptırdım ben bebeğim biraz önden gidiyor dedi şekerden suphlendi oylelikle test istemişti doktorum
Seymassrioglu Betulnuri benim gittiğim hastanede öyle muayenesi ücretide 80 TL şehre göre değişiyordur belki
Betulnuri Seymassrioglu aynen benim muayene 160 tl şeker yüklemesini hiç sormadım bile 🤦♀️ d vitamini için kan tahlili istedi tahlil içinde 40 tl vermiştim o yüzden şeker yüklemesine 25 diyince şaşırdım