Serrax Busesaglamm bu ikinci gebeliğim,kızımda suyum gelmişti isteğe bağlı sezaryen oldum. 32+0 da 1947 g 44 cm di.
Ftmasanli Busesaglamm 32+3 olduk 30.Cu haftada oğluşumun doğum pozisyonuna geçtiğini söyledi doktorumuz 10nisan gibi gelmeyi düşünüyormuş bugünde kontrolümüz var hazırlıklar hemen hemen Tamm gibi
Serrax Busesaglamm kızım 37+0 da doğdu🤗küveze girmedi çok şükür, şimdiki gebeliğim 32+0 dayken o kilodaydı demek istedim,şu an 33+5 günlüğüz😊
Ftmasanli Busesaglamm 32+3 ancak 1 hafta ileri olduğu için 33 haftalık bugün kontrolümüz vardı 2kg 200olmuş 43 cm boyu şuan
Busesaglamm Ftmasanli kader_ozol Maşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasil etsn inşallah
Selinaymurat Busesaglamm son 47 gün inşallah benimde alışveriş bitti de yıkama ve ütüleme çanta hazırlama kaldı bütün ağrılar sızılar başladı kilosunu da cuma günü öğrenicem inşallah kontrolüm var
limonluchescake Benim de son 45 gün gibi. bu arada bana karnın düşmüş dediler bugün. Olabilir mi?? Çok sık idrara cikmaya basladim bugün, kasıklarım da agriyordu. Ne düsünüyorsunuz bu konuda kızlar???
FatRam_1703 Busesaglamm son 46 günümüz inşallah Mart sonu Nisan başı doğum gözüküyor bizimde çok şükür beşiğimiz arabamız dolabimiz herseyimiz hazır kıyafetlerde yıkandı ütülendi dolaba yerleşti 33 haftalık olduk bir çantamız hazır olacak nasipse. Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🤗❣️