Khrmnuray 2.ci gebelik olupta sezeryan günü alanlar hic alttan muayene oldunuz mu ? merak ettim. Geri sayım kac şafakları alalım:)
Kuzeyufuk Khrmnuray benim ilk doğumum olucak . Bugün doktora gittim sezeryan günü aldık.Alttan da muayene etti beni.
Gulsah91 Khrmnuray benimde ikinci bi ay kaldı insallah sağ salim kucağımıza alırız:) hiç alttan bakmadı ultrasonla rahim ağzına baktı üstten sancı falan olursa erken doğum riski o zaman bakarız alttan dedi
Gulsah91 Kuzeyufuk Sizin ilk doğum ya açılma incelme var mı diye normal doğuma uygun olup olmadığına bakmıştır
Khrmnuray Gulsah91 benimde son 1 ay 17 mart ortalama görünüyor şuana kadar alttan bakmadı insallah vaktinde gelirler saglikla alalım kucağımıza
Kuzeyufuk Gulsah91 aynen sanırım onun için. Ben korktuğumdan sezeryan istemiştim 3hafta önce sonra bugünde bi bakayım istersen çatına dedi bende uygunsa normalini mi beklesem acaba diyince baktı alttan rahim ağzına hem cihazla hem eliyle
Gulsah91 Kuzeyufuk Allah kolaylık versin çabucak kurtulun sağlıkla inşallah :) evet açıklık olsa doktor boşuna sezaryen yapmayalım diye diretirdi muhtemelen 🙂