deletedmom43 susu23 Bir ara kullanayım dedim,midemin ağzına tükürdü. Sağlıklı diyenlere de inanmıyorum şahsen
Zeykem susu23 ben kilo kontrol urununu degıl de balık yağını omega3 ü kullanıyorum doktoruma sordum kullanabılırsın dedı gunde 3 kere tok ıcıyorum bebegım gayet iyi durumda cok sukur 2 aydır ıcıyorum 34. Haftaya kdr devam..
1987gokce susu23 bence dengeli ve sağlıklı beslenmek için her besin grubundan yeteri kadar tüketilmeli. Bu shake karışımlar sadece günü kurtarır yine vücudunuz ve gözünüz yemek yemek ister başa dönülür.
HicranKzn susu23 Doğum sonu düşünüyorum kesinlikle 👍🏻 Şimdiden siparişimi verdim. Çevremde inanılmaz kilo verenler var. Hatta kendi halam insülini bıraktı onun sayesinde
CerenSelvi Ben yanından bile geçmem öyke ürünlerin. Kullanmak da çok cahilce geliyor bana. Zayıflamak için yapılacak şey spor ve sağlıklı beslenmedir. Bilimsel olmayan her şeyden hep uzak dururum
Zeykem HicranKzn görümcem sponsor benım herbalıfe de ınanılmaz sonucları ve bı o kadar gelirleri var. Ama hamılelıkde zayıflamayı tabsıye etmıyorum ılave gıda olarak beslenmelı bence kızlar
HicranKzn Zeykem hamilelikte önerdiler besin takviyesi olarak ama almadım ben ne olur ne olmaz diye. İnşallah Doğum sonu👍🏻
Zeykem HicranKzn banada aynen ama bende shake ıcmıyorum. Sadece omega 3 ü gonul rahatlıgıyla alabılırsın bence cocuga cok faydası oldu benım doktora sormadan almadım tabı 2,5 aydır falan kullanıyorm
Asia Reklamı çok.yapılan şeyden uzak.durmali ınstagramda okadar çok.reklami var ki içeriği.nesir sağlıklı.mi belli değil. Bir iki.egitimle ev hanımlarını.bile yaşam koçu yapıyorlar. Avon oriflame gibi reklam ürünü gibi olması güven vermiyor
Ayse1608 susu23 Ben bir iki defa kullanmaya çalıştım ama devam edemedim 😕Abim çok düzenli kullandı ve zayıfladı
susu23 Zayıflamak için değil içerisinde bir çok besin ögeleri var günlük hayatta bumların hepsini bir günde almıyorum ben şahsen 11 haftalık hamileyim bende kullansam mı acbaa bi sorun olur mu
Ozlm35 Vala bnde kullandm ama bole kullanmayip bisey dienlerede sasiriorum dengeli besleniosunz bn diuetsyene gttgm halde veremedm ama onu kullandm ve istedgm kiloya ulastm onu kullanrken sadece shake icilmio sadece sabah yada aksam icilio shake dogmdan snra bnde kullanicam tekrar
deletedmom40 susu23 arkadaşım bizzat satışını yapıyor aynı içeceği hem zayıflamak hemde kilo aldırmak için veriyorlar saçma hiçte işe yaramıyor bence inanma
Roya ben de zamanında kullanmışdım,onun da kalıtelisi kalitesizi var. ben çok faydasını gördüm,hiç bir yan etkisini ne kendimde ne tanıdık kullananlarda görmedim.ama hamilelikte ve sütverme döneminde kokteyl+çay+aloe 3lüsünde çayı içmeyi tavsiye etmiyorlar,içersindeki bazı bitkilere göre.