ZeyHus33 37 kızlar bende cok heyecan ve korku var kızım 38 de geldi bakalm oglum nezmn gelecek agrılarm kasılmalarım var bakalm nezmn gelecek
Oysul ZeyHus33 bende de hem korku hem heyecan var. 37+1 im. Doğum şeklim de belli değil. Ilk doğumum olacak. Merakla bekliyorum bakalim 🥴😅🤩
Hilalsny ZeyHus33 bende 37 +3 um bebegim kiz :) bu kasilmalar agrilar sancilar nasil bisey. Ben yasiyor muyum bunlari yasamiyor muyum anlamiyorum ilk gebeligim 😍
World ZeyHus33 37+3 üz bugün. Karnımda sertleşmeler oluyo birde sanki bebek haraket ettikçe rahmim genişliyomuş gibi oluyo 😄Haftaya salı doğum planladı doktorumuz. İlk gebeliğim ve sezaryen istiyorum.
paradise1509 Benim oğlum 38+1 de doğdu, şu an 38+2 kız hiç gelecek gibi değil, kasılma ve sancılar 35.hadtadan beri var, her dün doğuma gidecem diyorum ama sabaha kadar geçiyor hiç bişeycik kalmıyor😄
D_Canblt Hilalsny Bende 37 oldum bugün ama ne sancı ne kasılma hiçbişey yok ne gelen var ne giden 🙃 ilk hamileliğim sona yaklaştıkça heyecan korku hepsi bir arada nasıl bişey bu sancı ağrı kasılma bilenler anlatsa bizde öğrensek 🤓 arada bi kasıklarıma iğneler batıyo gibi oluyo ama hemen geçiyo
Hilalsny D_Canblt ya benimde mesela benrk sertlesiyo toplaniyo dedigin gibi kasiklara bisye batiyo cikiyo birde benim ara ara adet agrisina benzer agrim oluyor. Bacağıma vuruyor ama . Adet olurkende sadece Bacağıma vururdu baska hic bi yerim değil 😂😂 bunlar dogum sancisi sayiliyor mu acaba 😂😂😂
D_Canblt Hilalsny bende bilmiyorum işte 🤓 daha sancılı ve ağrılı bişeydir diye düşünüyorum dayanamıycak bişey yaşamadım daha hiç arada bi bacağım uyuşuyo benimde geçenlerde de adet olacakmışım gibi sancı girdi kasıklarıma ama bilemiyorum işte