Hilalkrpzgl mommysweet tavsiye üzerine bizde time aldık gayet kullanışlı görünüyor daha 24. Haftadayız tabi kullanmaya başlayınca nasıl olacak bilmiyorum da kullananlar memnun ama
Eceee7 Hilalkrpzgl size de hayırlı olsun sevindim bu haftalarda alınmış daha çok erken aldik diye biraz kafama takilmisti🤗
Hilalkrpzgl mommysweet aynen hepsi çok güzel yani çok kafa karışıyor ama ağır olmaması tek elle açılıp kapanması ve kolay manevra yapabilmesi önemli bebek arabasında kraft skye da kullanan arkadaşım var çok rahat diyor ama arka tekerler büyük yer kaplar çok time daha küçük tekerler takıp çıkarılıyor ☺️
Eceee7 mommysweet Allah bagislasin🤗 huggy coonn aldik müzikli ve kendi kendine sallanma özelliği var oda cok şirindi once buyuk eşyaları alalim dedik kiyafet falan yavas yavas bakacaz artik
Hilalkrpzgl Eceee7 yani biraz erken alındı hem indirim vardı e bebekte hem de sona çok bırakmak istemedim ne olur ne olmaz erken doğabilir ağırlaşabilir insan hamilenin anı anını tutmuyor gibi
Kzyseda Bizde Kraft time aldık. Çok hafif ve kullanışlı duruyor. Daha kullanmak nasip olmadı. Ama okuduğum yorumlar vs hep olumlu yönde. Bir çok araba baktık manevrası kapanması falan herşeyi guzel
Hilalkrpzgl mommysweet skyden çok memnun sadece time dan farkı teker büyüklüğü diyor yolda hiç sarsılmıyor diyor manevrası kolay tek kullanımı rahat diyor bir tık ağırmış time göre
mommysweet Hilalkrpzgl onlarda bebekler için basma yeri yok birde tek elle kapatma yok canım 😞 off kararsızlık çok kötü bişey
Hilalkrpzgl mommysweet hangisinde yok time da mı skye da mı yani😅 anlayamadım çok fonksiyonları hakkında bilgim yok açıkçası time kullanan bi tanıdığım memnun kaldığını söyledi bizde ona uyup aldık çok araştırmadım daha doğrusu