Beyziikoo Alttan çıtçıtlı zıbın giydiriliyor mu? Ben 10lu 5li ve 3lü set koydum ama 5li olanı ebeye vereceğiz ilk onu giydirsin. Onda da çıtçıtlı zıbın patikli alt eldiven şapka var bir de ekstra yelek battaniye var.. Giysi tarzı olarak başka bir şey mi tercih edilir doğum yapan anneler ne giydirdiler hazırlıksız gitmeyelim 🙈🙈🙈
Beyziikoo Beyziikoo Yani bu göbek bağı ile ilgili emin olamadım da ne giydirilir napıkır alt üst mü giydirilir normal zıbınlar mı giydirilir bilemedim…
Busbushatun Beyziikoo gobel bagı sorun degll bagın ustunde kalıyor zaten gıydırılır her sey ama ılk basta hastane kendı gıydırıyor ozellerde oyle yanı, snra hastane cıkısıyla degıstırebılıyorsunuz bana ıc zıbın aldırmıslardı bole carpraz baglamalı hıc kullanmadım cıtcıtlı atlet gbı zıbın ustune tulum smdıde yaza gelıyor dogum dırrk tulum gıydırcem tek kat
HifaZehra34 Beyziikoo ben 10 lu takım vermiştim zıbında koymuştum ekstra zıbınını giydirmişlerdi sanırım göbek bağı için olan içliklerden koymamıştım
[silindi] Beyziikoo iç zıbın oluyo canım önü açık onu giydiriyolar göbeği kanamasın ya da zorlanmasın diye bence onuda koy 10lu hastane çıkışında oluyo zaten ben bide yedek almıştım
Beyziikoo Busbushatun Valla hiçbir şey anlamadım dediklerinizden ne giydirdiler naptılar 🤣🤣🤣 Ben devlette yapacağım Allah kısmet ederse o çapraz bağlı olandan da var iki tane 5linin içine koysam mı ki bir tane 😑😑
Beyziikoo HifaZehra34 Normal zıbın demi bu uzun kollu alttan çıtçıtlı olanlardan? İki kat mı giydirmiş oldular yani çünkü koyduğum da zıbın yani 😑 Çok karışık bu işler ya 😑😑😑
Beyziikoo [silindi] Evet var ondan 5liye ekleyim onu o zaman ama üzerine ne giydiriyorlar onun normal zıbın mı çıtçıtlı yoksa önden çıtçıtlı olanlardan mı altı pijamalı 😑
Merveakbulutt Beyziikoo Ben doğumhaneye patikli alt üst takım şapkası eldiveni battaniyesini takım olarak içine zıbın ve bu göbeği olduğu için iç zibinda vermiştim ikisini de giydirmislerdi bence en güzeli öyle olması yanı ne kadar sıcak da olsa hastane anne karnından çıkıyor üşür diye düşündükten sonra böyle bir set hazırlayıp vermiştim çok da rahat ettim kuzum
Beyziikoo Merveakbulutt Ayy tam istediğimi yazmışsınız anladım neler koyduğunuzu 3 set koymuştum ama vereceğiö alt üst değildi yani üstü çıtçıtlı zıbın altı patikli pijama bir de patikli alt üst takım var onu ekstra koymuştum😊 İkisinide mi versem acaba yoksa direk 10luyu verip onların seçmesini mi beklesem😆😆
Busbushatun Beyziikoo koyun ama elzem degıl yanı onu demek ıstedım normal zıbınlar tulum yeterlı oluyor okdr kat kat olmasada olur
HifaZehra34 Beyziikoo en altta zıbın kısa veya uzun kollu farketmez onun üstüne kalın önden çıtçıtlanan uzun kollu üst altına ayaklı altlık eldiven şapka çorap penye battaniye bu şekilde vermiştim
[silindi] Beyziikoo yok onun üstüne direk hastane çıkışı giydiriyor zaten o da önden dügmrli fln oluyo kolay giyip çıkar diye bazı iç zıbınlarda ikili oluyor hem içi hem dışı oluyo yedek alırsan öyle den alabilirsin ozaman iki kat zıbın giymiş oluyo ama alttan çıtçıtlı göbek düştükten sonra 5sene önce böyleydi şimdi nası yapıyorlar bilmiyorum
Merveakbulutt Beyziikoo yok kuzum sen 1 takım yap onu ver 2 takım verme artık bebekler yikanmiyor ya kanlı olabilir odana gelince pamukla silersin kendi istediğin cicili bicili planı giydirirsin benim sana nacizane fikrim bu olur
Beyziikoo Busbushatun Hah tamam şimdi anladım dedim acaba iki kat mı giydiriyorlar bir de korkuyorum üşür mü acaba diye 🙈🙈
Beyziikoo asaf-2021 Hepsinden koydum da ne giydirirler ona emin olamadım çıtçıtsız body mi normal mi ama giydiriyorlarmış🤗🤗
Minikasya Beyziikoo İç zıbın. Üzerine tulum bere ve eldiven yeterli. Birde battaniye. 10′lu takımı komple vermenize ve illa 10′lu takım almanız şart değil yada 5′li. Ben süslü bir tulum aldım. İlk fotoları için. Onu giydiricem doğum sonrası hemen. Yanımada 3-4 takım daha tulum aldım. Birde çıtçıtlı body. Bunlar yeterli.
Beyziikoo Minikasya Zaten alındı hepsi çantamı hazırladım da birden aklıma geldi göbek bağından acaba alt üst çıtçıtsız mı giydiriyorlar bildiğimiz zıbınlardan mı ona emin olamadım😑 Tulum koymadım zaten çok fazla almadım da ama bir tane koyarım belki lazım olur 😊
Fasulye-87 Minikasya bende aynısını yaptım…. Bir süslü tulum bir çorap bir zıbın çıtçıtlı bady eldiven
Madinanin-Annesi Beyziikoo galiba hastane verecek giysinj hic masraf yapma eve gitdiyinde baslayacak goymeye ona uygun al.
Beyziikoo Madinanin-Annesi Hastane neden versin ki ya da ne giydirebilirler ki bebeğe temiz mi kirli mi ilk defa duydum hastanenin verdiğini ama devlette yapacağım doğumumu inşaAllah onların vereceğini düşünmüyorum 🙁 Zaten her şeyimiz tamam alındı yıkandı koydum çantamıza ama eksik olmasın diye sorayım dedim ilk kıyafetten sonrası bizde zaten Allah izin verirse🤗🤗🤗
Beyziikoo Minikasya Doğrudur valla tecrübesiz olunca hep bir acaba mı oluyor🙈 Tulum da alayım yanıma ben değiştirirken onu giydiririm belki🤗 Ay düşününce bile heyecanlandım😍😍😍