Ayazzzzzz Kullanib memnun kaldiğiniz yenidoğan bebek bezi hangisidir? Erkek ve kiz için yenidoğan bezi farklimidir? Bide 1 numarali bezi kaç günlüyüne ve ya ayina kadar kullaniliyor?
Syma-ma Ayazzzzzz ben de bez araştıralim bakalım diyorum eşim direk sleppy alcaz en uygunu o diyo erkeklerin araştırması bu kadar 🤣
minnakmina Ayazzzzzz ben kızıma prima kullandım pişik yaptı sleepy’ye geçmiştim şimdi bu bebegime sleppy 1 numara bir paket aldım pişik yapmazsa sleepyden devam edecegim yine duruma göre o yüzden çok almadım
Burcinisp88 Ayazzzzzz ben prim pure aldım. İndirimleri kovaladım. Biraz stoklamış olabilirim 😀 1-2-3 diye 😀😀
Busbushatun Ayazzzzzz ben prıma premıum kullanmıstım kızımda 2 yasında suan hala prıma kullanıuorm ama normal aktıf bebek olana gectm hıc pısık sorunu yasamadım ama pısık bırazda yapısal bazı bebekler cok yatkın oluyor bazı mama tuketenlerde daha sık gorulebıloyor bazı anne sutu de yapabılıyor oyuzden deneyın bı kez prıma bulamayınca sleepuy almıstım sevmedı hıc bacaklarını sıktı gbı oldu
bus91 Syma-ma bizimki de ne bağlarsan ona alışıyormuş bimde veya e bebekte bez varmış onlardan alalım dıyo 😂
Leylaalin Syma-ma Ucuz olmasından ziyade pamuk ve kanserojen madde içermiyor içeriği temiz bende yeni doğana aldım biraz sızıntı yapıyor diyorlar 2 tane üst üste bağlayan varmış öyle daha iyi oluyor Muş primanin içeriği o kadar temiz değil
Sultan94 Ayazzzzzz Molfix yeni doğan tavsiye ederim. Zaten her bezin üzerinde kilolar mevcut. Bebiş kilo aldıkça bezi dar gelecektir. O zamn geçiş yaparsınız🤗
Syma-ma Leylaalin içeriği araştırmadım henüz canım daha vaktimiz var 🙈 bu dediklerin önemli sebepler bunlara bakcam ben de
Esmakucuk Sleepy 1 ve 2 numara güzeldi ama 3 numara da kaç pket aldıysam sıkıntı yaşadım. Goon ve baby turco doğadandan memnun kaldım, evy baby de güzel ama ıslklık göstergesi olmadığı için almıyorum