GzdeTlg Selam güzel anneler. Doğuma az bi vakit kaldı bende haliyle bebeğime en iyi bakım ürünleri hangisiyse araştırma derdine düştüm. Şampuan olarak mustela bana biraz fazla geldi. Minoris ve yeşilırmak bebek şampuanı en çok beğenilen diğer şampuanlardan. Aslında nivea önerisi de gördüm ama içeriği paylaşılmamış pek. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı? Niveanın ürünlerini kullanan anneler var mı aramızda acaba?
Serendipity GzdeTlg nivea icerigini bilmiyorum ama uygun fiyatli ve temiz icerik olarak babyme urunleri olabilir, ecowell, siveno, sirenol bir de bübchen aklimda kalan temiz icerikli markalar
Ferihan GzdeTlg sebamed kullanıyoruz kızımın cildi çok hassas en iyi bu geldi bize doktorumuz da bu markayı tavsiye etti oğluma hamileyim şimdi ona da sebamedle devam edicez inşallah 🥰
htctpc Serendipity ben dediğiniz markaların içeriğini görmek istedim ama internette pek bulamadım.Var mı bakabileceğim bir sayfa acaba?
limonluchescake Krizantem_ benim dr um da o markayı önerdi. Hic görmemistim duymamistim bu markayı. Hangi gün acaba indirim
Mlkrfk GzdeTlg instagram da mühendisinoğlu diye bir sayfa var aklınıza gelebilecek bebek bakımı ve beslenmesi ile ilgili herşeyin araştırmasını yapıp yıldızlar listesi çıkartıyor çok faydalı oluyor onlardan alternatif bakabilirsiniz
limonluchescake Krizantem_ çok teşekkür ederim 🙏🏻Mustela alacaktim hepsini ama vazgectim dr ısrarla bunu önerince. Neler aldınız siz? Veya neler almak gerekiyor. Yazabilirseniz cok sevinirim 😇🌸💐
Krizantem_ limonluchescake Rica ederim. 🥰 ben şampuan,bebek yağı ve pişik kremini aldım bir de pişik önleyici bariyer kremi var onu almamıştım indirim de onu da alacağım ve de yıkama jeli var onu da unutmusum. Bunlara bakabilirsiniz😊
Serendipity htctpc instagramda muhendisinoglu, kimyamuhendisianne gibi sayfalarda inceliyor oradan hangi kimyasal/icerik var ve neden zararli okuyabilirsiniz ☺️
Ogretmenanne24 Bübchen şampuan ve vücut olayını var milk diye temiz içerik mi bunlar yağı temiz diye biliyorum ama diğerlerini bilmiyorum benim aklımda da bunlar var ama mustelayla kafam karışıyor hala da çok pahalı geliyor
MS92 GzdeTlg Bende araştırmalarım sonucu Şampuan, pişik kremi ve yağı Mustela tercih ettim. Evet biraz pahalı ama temiz içerikli. Kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun. Üçlü set 189 tl ye almıştım şampuan 500 ml. Uzun süre dayanıyormuş. Dermoeczanem var online oradan da kapıya kadar hızlıca kargo var :)