Deletedmom67 16-17-18-19-20-28 okunamıcak sanırım . @Merve77 @Smyyshn Cnm almak istediğiniz cüzü alabilirsiniz
Prensesannesiyimm @Deletedmom67 canım ben 16. Cüzü alayım o halde ne zamana kadar okumamız gerekiyor (:
Deletedmom67 Prensesannesiyimm tabkide cnm 16 senin olsun . Cnm normalde pazar dualatcaktım yetişmedi salı dedim bugünede yetişemiyor. Perşembe arife günü dualatırsam cok iyi olur
Prensesannesiyimm Olur inşallah canım ben bitiremezsem bile anneme dedeme okuturum inşallah aklın kalmasın sen okunmuş say 16yı 🤗 yarına kadar alan olmazsa diğerlerini de tekrar alabilirim canım etiketlersin beni perşembeye bitiririz inşallah
Deletedmom67 Prensesannesiyimm tamam cnm yarına kdr ses cıkmazsa sana yazarım teskkr ederm 😊 cnm dualatan annelerin adı bende kağıtta herkesin bebesine yollucaz inşallah
Prensesannesiyimm @Deletedmom67 Tamam canım benimde ismimi yazabilir misin Beyzanur Balkan ismim kızıma inşallah dualatırsan çok sevinirim 🤗
Prensesannesiyimm @Deletedmom67 canım dediğim gibi okurum zaten garanti diye buraya yazamıştım girmedim kaç gündür ama okudum ben çoktan ☺️