Gzmbrs35 Merhaba 29. Haftadayız 2 3 gündür biraz yoğun geçti yoruldum hareketlerini çok hafif hissediyorum endişelendim biraz lütfen beni rahatlatin 🙏🙏
Sevdalianne Gzmbrs35 cikolata tatli gibi bisiler yiyip sol yaniniza yaymayi denediniz mi benim gorumcem hemsire bikac gun ben de hissetmemistim korkmustum cikolata yiyip sola uzan dedi bi saat icinde bak hareket ediyor mu dedi hareket etmezse bi saat icinde hemen doktorunu ara demisti
Mucizenin_annesi8 Gzmbrs35 bizde 17 haftaligiz daha belli hareketleri yok hissetmek istiyorum artik 😓😔😔😔
Sema05 Gzmbrs35 bende bugün 29 haftalık oldum bı kg gndur benimde azdı günde bı defa gibi azlık . Dünden itibaren şükürler olsun tekrar düzeldi. Korkma cnm sende
Nare1996 Gzmbrs35 doktorum bana onunda uyuması gerekıyor süreklı hareket edemez dıye kızmıstı ınsan ıstemeden endıse edebılıyor ama sekerlı bıseyler yıyıp yatın oyle yapınca hareket edıyor
Sevdalianne Mucizenin_annesi8 benim ikiz tam hareketlerini 20de hissetmeye basladim 18 19 da minik hareketler vardi da emin olamiyordum
Sevdalianne Mnevvr53 ben her iki yonume de yatiyorum ama genelde solunuza yatin bebek daha iyi beslenir diyorlae bu hafta doktoruma sorucam saga yatmanin zarari var mi die
Mnevvr53 OzgeSahin2 ben sagda yatiliyo diye biliyordum o yuzden 19 haftaya kadar hep sagfa yattim 😔 birsey olurmu ya
ArenMom Merhaba ben bişey sormak ıstıyorum bugun kontrole gittigimde doktorum el ayakların tomurcuk seklınde oldugunu soyledı 10 haftalık hamıleyım ama uygulamada el ve ayakları oluşmuş görünüyor parmaklar bilee bilginiz varmı ?
Araf91 Sol tarafa yatildiginda bebeğe daha iyi kan akışı saglaniyo. Sirt üstü yatmayin damarlara baski oluyomus sagada dönebilirsiniz arada