Haticearen 35 haftaligiz nst de sancılar yüksek çıktı yatış yaptılar serum ve ciğer geliştirici iğne vurdular sancıları kesip 1 gün yatmam gerekiyormuş 1 hafta sonra doğarsa diye bu durumda olan anne adayları korkmalı miyim acaba
Seher- Haticearen merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun bende 35 haftalık hamileyim en son kontrolde doktorum bir iki hafta daha atlatırsak artık hiçbir sorun kalmaz istediği zaman doğabilir demişti inşallah sizinde bekler biraz daha.Bir şey merak ediyorum acaba rahatsızlandığınız için mi girdiniz nst ye yoksa zaten girmeniz mi gerekiyordu öyle mi fark edildi.
Sultan94 Haticearen 35 haftalık erken bir dönem değil. Bebeğiniz sadece kilo olarak zayıf. Ama ben de ilk gebeliğimde 28. Hafta erken doğum olabilir dediler hep korkuyla yaşadım boşuna korkmusum 39. Haftada sezeryan ile dünyaya geldi prensesim.
Nasippp Haticearen geçen nst odasında 34 haftalık birisinde sancı çıktı DİE açıklığa baktılar da… her sancı da mı bakılıyor yoksa die sordum. inş vaktinde gelir kuzu
Nare1996 Haticearen benım arkadasımında sancısı cıktı 35.haftada bı hafta hastanede yattı ve bugun doğurdu saglıklı bı sekılde hıc endıse etmeyın haftanız zaten ılerde stres yapıp kendınızıde bebegıde üzmeyın