Egeymen 13+6da popişini dönmüştü ve göstermemişti ama bugün nihayet acıdı heralde bize ve gösterdi bir prensesim olacakmış 💗❤️😍 Ramzi metodu tutmadı, Çin takvimi tutmadı, @Gulsen4224 bildii 😍
Gulsen4224 Egeymen oy maşallah ögrenmene sevindim cnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim prensesini nazlanmamış çok allahtan yine göstermiş bak kıyamamış annesine 🌸🤲🏻💕
Demetslt Egeymen bizde 17+6da ogrenebilmistik 😅 saglikla kucaginiza alin insallah❤ bizde de cin takvimi tuttu Gülşencim sagolsun hic kirmadan her ultrason fotoma yorum yapti hep erkek demisti ama kizimiz olucak @Gulsen4224 tesekkir ederim yinede canimm❤❤❤
Egeymen Gulsen4224 sağolsun yeter bu kadar naz dedi demek ki ☺️ sağol kuzum sen de her defasında tahmin ettin cevapladın ☺️
Egeymen Sermec27 ay çok kişi yorum yaptı ya kusura bakma arada kaynadı ☺️ sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım 💗
Sermec27 Egeymen rica ederim seninle konuşmuştuk ya bende ilk oğlumu kaybetmiştim rabbim bu evlatlarımıza ömür versin inşallah 🤲 🥰
Egeymen Sermec27 evet evet canım hatırlıyorum detayları rabbim bu evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder inşallah 🙏
Gulsen4224 Demetslt rica ederim balım baya şaşırttı beni senin prenses yapısı Nub erkek geliyordu ama kızmıs rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin prensesini🌸🤲🏻💕
Egeymen Demetslt sürpriz yapmış sizinki de ☺️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh 😍
Demetslt Gulsen4224 Sana bayılıyorum ya. Alçak gönüllülüğün olsun insanlarin kirmayisin mukkemmel bi annesin varya 😍🤩
Gulsen4224 Demetslt sende öylesin canım benim her anne mükemmeldir ❣️🥰rabbim herkesin gönlüne göre versin iyilikle yaklaşan iyilik bulur gerçekten de öyle güzelim benim 😍😅🙈
Ftmmmm Gulsen4224 https://hizliresim.com/iZJjlV benim bebeğim içinde cinsiyet tahmini yapar mısınız ?