Yetgineslihan yldz_10 evet 17. Haftada başladı her geçen gün daha kuvvetleniyor sanki 😍 siz hissettiniz mi. Bizimde yarın detaylı ultrasonumuz var bakalım ne durumdayız 😍
Pamugunannesi1 Fatos_teke46 10+3 oldum 60 hamile kaldım 56 düştüm sonra 54 6 kilo verdim kusuyorum yemek yiyemiyorum beni etkileyen faktör bunlar 🙄
yldz_10 Yetgineslihan 18. Haftada hissettim ben de ama şu bir kaç yündüry hiçbir harekrty hissetmiyorum normal mi bilmiyorum da
yldz_10 Yetgineslihan biz de Perşembe günü detaylı ultrasona bitireceğiz cinsiyeti de daha net olarak bilmiyoruz sizin cinsiyet ne
Yetgineslihan yldz_10 biz 13. Haftada öğrenmiştik kızımız olcak nasipse. Sizde perşembe haber verin :)) 😍
Fatos_teke46 Pamugunannesi1 bnde hep yemeye calistm zorladm kendimi ins bu zor sureclerden hemen geçeriz 🙏🏻
asellolya MucizeAnnesii kesinliklee, kilolu hamile kalıp başta verip sonra sabit kalmak kilo vermek yada hiç kilo almamak anlamına gelmez ama öyle yazılıyor. bebek suyu plasentası zaten bunlar en az 1-2 kilo
yldz_10 Yetgineslihan bana da o haftalar devlette kıza benziyor dediler ama 18. Haftada özelde erkek kesin dedi bakalım hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun da Allah’ım kolay doğum nasip etsin herkese 💞yarın gelirim haber vermeye :)
Pamugunannesi1 Fatos_teke46 ben zorlayamıyorum zaten tiksiniyorum yemeklerden iyice tiksinir kötü olurum diye yapamıyorum 😔 İnşallah tek temennimiz o 🙏🏻
Fatos_teke46 Pamugunannesi1 bnde normalde su ictikten sonra kötü oluyorum vücudum resmen uyuşuyo ardından kusmam geliyor tek tiksindigim 🙄