Ebrulisss bademsekeri42 valahi iyi oldu vermem sanirim tombistim biraz simdide masallah doymuyorum 🤭😂 verdiklerimi alsam yeter uzuluyordum verdim diye simdi mutlu oluyorum 😂
bademsekeri42 Ebrulisss İnşallah çok fazla almayız benimde kilom var biraz 😁😁😁 neyse bebeğimiz sağlıklı olsunda kilolar gelip geçici
MucizeAnnesii Hafise şöyle söyleyim . Bebeğim suyu kendisi plesentası zaten 3 4 kilo rahat 😀 almadım diyen biraz yanılıyor 😀
Hafise MucizeAnnesii kız ben valla almadım tetanoz aşı için tartıldım vermişim 😁 3 gün önce tartıldım yeni daha bide doktora bir ay önce gittik o zaman kızartma hamburger abartmıştım 1 ay kestim yemedim 😁 ondan verdim heralde
asellolya MucizeAnnesii kesinliklee, kilolu hamile kalıp başta verip sonra sabit kalmak kilo vermek yada hiç kilo almamak anlamına gelmez ama öyle yazılıyor. bebek suyu plasentası zaten bunlar en az 1-2 kilo
Merved91 Bende 32haftalığım, şeker yüklemesine kadar 2kilo almştım. Şekerim olduğunu öğrenince o aldığım 2 kiloda gitti. Şuan hamile kaldığım kilodayım 🙏
efruzzz Arifcaninannesi kusmadan dolayi miydi neden bu kadar cok verdiniz yoksa hamilelikte birlikte diyet mi yaptiniz
Arifcaninannesi efruzzz hayır diyet yapmadım hamilelik bana iyi gelmiyor kusma veya bulantım olmadı bebeğim vücudumdaki tüm vitaminleri alıyor
MucizeAnnesii Hafise canım maşallah ne diyim . Ben dikkat ettiğim halde alıyorum . Almıyorsan helal olsun kız 😀
Aylinsemih Buterfly1903 3.5 aylık hamileyim 3 kilo aldım zaten ayda 1.5 kilo almak yeterli imiş bi kaç doktordan duydum
Miumiu Buterfly1903 Yaa moralim bozuldu bu postta 😅 Canım anneler siz nasıl kilo veriyorsunuz yaa🤷🏼♀️😂 Ben 20 haftalığım 5 kilo aldım. Ve yediklerime dikkat ediyorum, yürüyüş yapıyorum nasıl alıyorum anlamadım bende mi bir sorun var😂😂
Hilalsny MucizeAnnesii kesinlikle imkansiz degil cunku benimde bir kac hafta onceye kadar oyleydi. Kilo verdiyse eger hanimefendi ilk hamile kaldigi kiloya gelene kadar kilo almis sayilmiyor. Mesela 65le hamile kalmis olsa 60 dustu diyelim tekrar 65i gecene kadar kilo almis olmuyo 66 oldugunda 1 kilo almis olucak :)
MucizeAnnesii Hilalsny imkansız derken şunu kastettim. Kusma bulantı olmayıp almadım diyorsa evet yanılıyor . Ben 25 + 4 teyim 2 kilo aldım . Kusma bulantı olmadı . Çok zor kilo alan bir insanım kendimi bildim bileli hep aynı kilodayım . 2 kilo bile şaşırtıcı benim için 😀
MucizeAnnesii Hilalsny sizin verdiğimiz örneğe göre yine 5 kilo alınmış . Vermiş olunsa da gebelik başlangıç kilosuna bakıldığı için böyle düşünüyorsunuz sanırım . Sizin yönünüzden bakınca da evet doğru almamış oluyor .
Merved91 Homeless20 sizinde şekeriniz mi var? Bende 32deyim 0 kilo şuan ama bende şeker çıktı mecburi diyet yapıyorum o yuzden almıyorum
efruzzz Arifcaninannesi saglikla kucağına alirsin ins vitamin takviyesi de mi yetmio epey kilo vermissiniz cunku zarari olmasin