Bseda Evrimo zaten bunlar yiyipde aldığın kilolar değildir canım hamileliği bitirmişsin artık zaten hiç kilo almayan birinde bile tartıda bu + rakam gözükür bebegin sıvısı plesantası kendi kilosu göğüs ağırlığı gibi
Merved91 Homeless20 sizinde şekeriniz mi var? Bende 32deyim 0 kilo şuan ama bende şeker çıktı mecburi diyet yapıyorum o yuzden almıyorum
Arifcaninannesi Buterfly1903 bulantı ve kusma yoktu oğlumda 8 kilo vermiştim bu bebeğimde de 13 verdim çünkü bebeklerim tüm vitaminlerini aliyor
Ezo44 Arifcaninannesi nasıl zayıflıyosunuz 1 günlük yemek yeme alışkanlığınızı bizimle paylaşır mısınız
Arifcaninannesi Ezo44 cnm urfaliyim herşeyi yiyorum acı boldur bizde ama doktorum senin bebeğin senin vücudundaki tüm vitaminleri alıyor diyor
bademsekeri42 Buterfly1903 ilk 3-4 ay verebiliyosunuz sonrası sıkıntılı bende ilk 3 ay 4 kilo vermiştim mide bulantısı kusma derken
Ebrulisss bademsekeri42 valahi iyi oldu vermem sanirim tombistim biraz simdide masallah doymuyorum 🤭😂 verdiklerimi alsam yeter uzuluyordum verdim diye simdi mutlu oluyorum 😂