Busbus58 ayseeerl13 bence gitmeyin. Bebeğinin hareketine dikkat et. Benim bikaç gün sonra sancılarım başlamıştı
Sineemm ayseeerl13 doğum sancın baslamadan gitme canım bebek hareketleri duzenliyse nişan gelir gelmez doğum başlamaz
Ortmenanne16 ayseeerl13 doktorum kanama, sancı ve su dışında acele etmeyin dedi. Nişan bizim için doğum belirtisidir ama hemen olacak diye bir kural yoktur dedi 🙏🙏
sudamlasi Belki iki saate belki iki güne sanciniz başlar belli olmaz. Siz hazırlıklı olun. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
ayseeerl13 Ortmenanne16 bende gittim hastaneye dr açılma yok sancı gözükmüyor dedi ama belime vuran kasık agrım var cok sıklaşırsa gel dedi eve gonderdi
yldz_drk ayseeerl13 Benim 41+3 dünden beri nişanım geldi gerçi doktor altan muayene ederken oldu ara ara sancı oluyor ama açılma yok dedi eve gönderdi tekrar gitsemmi acaba 🤔
Poyraz_basak ayseeerl13 bele vuruyorsa doğum sancin yavaş yavaş başlıyor olabilir acele etme dk tut kaç dk bir düzenli vuruyormu diye
hamisanne33 ayseeerl13 yok ishal olmadım öğün çok iş yapmistim ev isi öğleden sonra sümüksü kanlı biseyler geldi akşama da sancim başladı hafif hafif gece 2de gerçek sancılarım başlamıştı dayanilmayacak gibiydi o şekilde hastaneye gittik sancıyı evde çektim