Zeynepbora47 Stresliii33 memnunmusunuz? Birde onların ultrasyon makinaları nasıl ben ilk kez gidecemde
Stresliii33 Zeynepbora47 ben memnum kaldim sakin bi doktor ne sorsam cevaplar öbürleri gibi başından savmiyor ultrasonlari da siyah beyaz en son gittiğimde makinayi bana ceviripte gösterdi bebegi sagolsun
Knkhbb Şehir hastanesinde randevu bulamıyorum ben siz nasıl alabiliyorsunuz varya bi yöntemi bende öyle yapım☺️
Zeynepbora47 Knkhbb bende bulamıyordum ama bugun buldum ilknur çam a kestimm bende şaşırdım rendevunun olmasına😊sizde bi bakın derim mhrs programından.
Mavibebek-1 Bende şehir hastanesinde Mehmet kayaya gidiyorum gayet iyi bi doktor konuşuyor anlatıyor her şeyi geçiştirmiyor insanı en son gittiğimde ekranı bana çevirip tek tek gösterdi bebeğimin ellerini yüzünü ilgiliydi yani tavsiye ederim
mucizemsin-21 Mavibebek-1 bende şehir hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum dpktor arayışındayım ilk defa gitcemde önerirmisiniz acaba sezeryan olcam
Mavibebek-1 @mucizemsin-21 Merhaba henüz doğum yapmadım evet hala gidiyorum randevu bulunmadığı zaman da kendisi sıra verip almaya çalışıyor sağolsun kontrolleri güzel geçiyor başından savmıyor ama doğum konusunu bilemiyorum
mucizemsin-21 Mavibebek-1 dönüşünüze çok sevindim çok teşekkürler benim plasenta aşağıda ve riskli doğum dedi doktorum şehir hastanesinde yap dedi hiç doktor bilmediğim için kaldım ortada bu gittiğiniz doktora bi gideyim olmazsa ama 30 haftalığım kabul eder miki bu haftadan sonra
Selen37 Normalde özel hastaneye gidiyorum ama ayrıntılı ultrasona şehir hastanesinde girmek istiyorum. Asla randevu bulamıyorum 😌
Mavibebek-1 @mucizemsin-21 başka bi yerde tüp bebek yapıp kanaması olan bi hasta gelmişti bakar mı diye sordular gelsin bakarım dedi sorunu anlattığınız zaman yardımcı olmaya çalışan biri
Mavibebek-1 @Selen37 Mhrs uygulamasını indirip bildirim gelsin diye işaretlediğiniz zaman uygun randevuda bildirim geliyo öyle alabilirsiniz