Zelisss Kızlar merhaba benim bi sorum olucaktı 9 haftalık tedaviyle gebeyim 2 gğn önce dr kontrolüm wardı bebeğim 22 ml olmuş kalbinide dinledim tekrar ama bugün göğüslerim acırken südyensiz yatamazken gece südyensiz yattım ve hiç acımadı bu neye işaret korkmalımıyım 🤔
NaimeYilmaz Zelisss sütyenlerınızı degıstırmenız gerektıgıne ısaret. Daha rahat seyler gıymelısınız sız fark etmesenızde sısmeye baslıyoruz
Zuzuu Zelisss 24.haftama geldim şükür en başta aynı korkuları yaşayarak..her gün kontrol ediyordum ay bugün inmiş bugün şişmiş diye diye o günler geçiyor boşuna evham yapmayın belki büyük beden aldığınız için göğüsleriniz rahatlamıştır 😃
Zelisss NaimeYilmaz daha yeni değiştirdim daha rahat bol südyenler aldım ama dün gece çıkardım acımadı sabahda öle. Südyensiz duramıodum bikaç haftaya kadar böle olunca korktum ne yalan söyleyeyim
NaimeYilmaz Zelisss Normal arada hassaslasır arada gecer benm 8.haftadan berı hıc gogus sızlamam yol mesela 35haftalıgım
Zelisss Zuzuu inşallah öledir canım zor olunca insan dahada bi evhamlanıo 🙄 aynen viraz rahat südyen aldım belki ondan. Netten araştırmadığım yer kalmadı ama dahada kötü şeyler yazıo sağolun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Bugünler çarçabuk geçse 🙏
Dilekmustafa Kızlar merhaba 19 haftalık hamileyim 4lü test yaptırdım bacakları kısa olduğunu söyledi 2 li testte hic bişey cıkmamıştı napmam lazım :(
Zuzuu Dilekmustafa bacak ölçümü dörtlü testte nasıl çıkıyor anlamadım ultrosan ölçümünde mi kısa çıktı?
Dilekmustafa Dilekmustafa Dilekmustafa down sendromu Olduğunu öğrendim tesste utrasndada bacak boyu kısa kanuni aractırmaya git dedi su alıcaklar düzelme yoksa aldırmayı önerilir dediler
Zuzuu Zelisss evet evet ondandır aminnn inşallah kalbinzi rahat tutun zaman çarcabuk geçecek inşallah
Zuzuu Dilekmustafa kaç haftalıksınız bu arada ikili test üçlü ve dörtlüden daha güvenilir testlerdir..bacak boyu siz ve eşinizin boyu kısaysa genetikte olabilir başka bir doktora görünmekte fayda var
Dilekmustafa Zuzuu Zuzuu 2 li testi yaptırdım sorun cıkmadı 3 lü testi yaptırmadım gerek yok dediler 4lü yaptırırnca down sendromu bacak boyu kısa dediler eşimin boyu uzun 180ben 150 normel diyor doktor inşallah bişey cıkmaz dua edin lütfen
Zuzuu Dilekmustafa bende ikili test yaptırdım normal çıktı ultrosanda biraz hareketsiz olunca üçlü testide istedi ondada bir sıkıntı çıkmadı sonra diğerlerini istemedi beslenmenizde sıkıntı olabilir biraz protein alın bol süt için ve yoğurtdu bol tüketin eminim bundan dolayıdır sizin boyunuz kısaymış size çekmiş olabilir ama bence düzelecektir bir dahaki kontrolünüze kadar stres yapmadan beslenmenize bir dikkat esin bakalım umarım bir sorun çıkmaz Allahın izniyle