Selinaymurat 2 - 3 gündür çok fazla tuvalete gidiyorum ve kasık ağrılarım artmaya başladı sizce neden olabilir?
esraizmirli Selinaymurat 31+4 günlük hamileyim tuvaletten çıkıyorum 10 dk sonra bidaha tuvaletim geliyor bebek baskı yapıyor normal dedi benim doktorum
Seyma2861 Selinaymurat canım baskıdan dolayı bende 32+4 on dakikada bir gidiyorum devamlı cok sıkısmıs hissi oluyor
Selinaymurat anne091 teşekkür ederim içim biraz rahatladı hani erken doğum riskim var ondan dolayı paniğim biraz
Selinaymurat mervetari4 benim şu 2 - 3 gündür baya derecede arttı cuma günü kontrole gidicem bakalım erken doğum riskim var ondan dolayı korkum da
Selinaymurat esraizmirli teşekkür ederim doktorlar öyle dediyse inşallah normaldir cuma günü kontrole gidicem bakalım orda sorucam iyice doktora inşallah
mervetari4 Selinaymurat benmde erken ikiz gebeym , ama doktor normal diyor canm baski yaptiklari icin
esraizmirli Selinaymurat beni en çok zorlayan durum ne biliyo musun abdest alıyorum namaz kılmak için haliyle çorap falan giyiyorum abdest aldıktan sonra eğilince sanırım karnıma baskı oluyor yine tuvaletim geliyor 😂 ama namazımı kılınca gidiyorum tekrar Allah affetsin😂
Selinaymurat Seyma2861 evet öyle oluyor ve habire yani resmen tutamıyorum gibi tuvalete yetişemiycem gibi 5 dakika da bir şekilde napıcağımı bilemedim teşekkür ederim inşallah öyledir
Selinaymurat esraizmirli onu bende çok yaşıyorum zar zor namaz kılıyorum Allahım kabul etsin namazlarımızı inşallah
Selinaymurat mervetari4 teşekkür ederim inşallah öyledir sağolun bende kontrole gidince içim rahat edicek diye düşünüyorum
Gulgok Selinaymurat Ben de 33 haftalık hamileyim ve aynı durumları yaşıyorum. Normal bir süreç olduğunu öğrendim
Selinaymurat Gulgok en sonn ne zaman gittiniz aceba doktora doktorunuz mu söyledi teşekkür ederim sağolun söylediğiniz için
Gulgok Selinaymurat Dündü kontrolum ama bu şikayetimi 2hafta önceki muayenede söylemiştim normal dedi
Selinaymurat Gulgok Anladım normalse o zaman biraz daha içim rahatladı sağolun cuma günü de benim kontrolüm var o günü bekliyorum inşallah