kucuktospam minikkmelek ben kullandım düşürdü gerçekten canım ama sonra yan etkisi vardır diye doktora gittim tiroit çıktı bence bi doktora da git ona sorarsın nolur nolmaz
Esara minikkmelek Benim de 57 çıkmıştı dokturum bana parlodel adında bir ilaç verdi kullandığım ay düştü hem gebe kalmayı da engellemiyor. İsterseniz bir doktora görünün parlodel ilacı diğerlerine göre biraz ağırdır ama önce çeyrek sonra yarım sonra ¾ sonra tam kullandım sırasıyla
DefneninLiya Benim de 47.7 çıktı doktor çok önemli değil dedi ama bazı doktorlar da kesinlikle kullan ilaç dediler.ben de alayım aslanpençesi nasıl kullanılıyor bilen var mı
minikkmelek DefneninLiya bır bardak suya bır cay kasıgı aslan pencesi otu atıp demlıyorsun suzup sabah aksam içiliyor
Ozgurunbetusu minikkmelek iyi araştır canım prolaktini incir, soda gibi maddeler yükseltir bi aktarada danısabilirsin benim hayıt otuyla düşmüştü ilaçsız hemde değerim 35üstüydü
pptya01 minikkmelek valla hatırlamıyorum baya yüksekti adetten sonra günde 2 bardak 2 hafta içtim düzeldi sonra 2 hafta soğan suyu içtim sonra hamile kaldım bide ortaokuldan beri pco yum