selinn35 Dogumumun olacagı hastaneyi ne zaman gidip gormeliyim ? Ayrıca oda süslemesi veya fotografcı hizmeti icin ilerleyis nasıl oluyor bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
ogrencianne35 selinn35 zaten o hastane de takibiniz devam etmiyor mu yoksa doktorun özel yerine mi gidiyorsunuz benim takibimin yapıldığı hastane 20.haftadan sonra fiyat verebileceklerini herşeyi konusabilecegimizi söylediler şuan şehir dışındayım ben gidince ogrenicem mesela
ogrencianne35 selinn35 benim doğum yapacağım hastane de herşey doğum fiyatı içinde süsleme ikram fotografci
Bedis94- selinn35 senin hastanen belli değil mi canım kontrollerini nerde yaptırıyorsun. Hastanelerin fiyat bilgi alma birimleri var oraya gidersen bilgilendirirler seni
Asilinannesi1 selinn35 benim doktorum dısarıdan gelicek anlaştığım hastahaneyi ve fiyat bilgisini almak için 32. Haftada gittim ben odaları falan gördüm, fiyat şartlarını aldım bilgin olsun🌺
Yagmur_C selinn35 ben 37 de gittim gördüm ama erken doğum riski vs varsa daha erken de gidebilirsin ☺️