Morvy Kizlar bunun sebebini bilen varmi cumartesi doktora gittim vitamin zaten kullaniyodum ayriyetten decavit ve ferrum kullan dedi o günden beri bu ilaclari kullaniyorum. Ayni seyi yasayan varmi acaba😕 Bu arada Ferrum demir ilaci kizlar
Dilek0809 Morvy ferrum yapıyor canım aynısını kullanıyorum kabızlık da yapar bol yoğurt kefir lifli beslen
Damlabal Morvy korkmayın 😂 kabız yada ishal yapıyor. Birde troid ilacıyla aynı anda içilmemesi gerekiyormuş ek bilgi ben 2 gündür içiyordum da yeni öğrendim😂
Morvy Damlabal bende hem tiroid hem ferrum kullaniyorum doktorum bunu biliyor hic bisey söylemedi. Peki nasil olmasi gerekiyo sonucta tiroid ilaci cok önemli
Damlabal Morvy doktoruma sordum dün troidi gece yatmadan aç almamı demire sabah devam etmemi söyledi birlikte alınca demirin emilimi azalıyormuş doktorunuza sorun sizde doktorlar unutuyorlar ne kullandığımızı tekrar hatırlatmak gerekiyor🙄
Bulutsevdasi Decavit yapıyor. Ben 1 aydır yaşıyorum. Kına gibi. Ama demir ilacina başladım. Kabızlık olmaya başladı.
Damlabal HasibeBurhan12 doktoruma sordum dün troidi gece yatmadan aç almamı demire sabah devam etmemi söyledi birlikte alınca demirin emilimi azalıyormuş doktorunuza sorun sizde
Damlabal Bhrcnl doktoruma sordum dün troidi gece yatmadan aç almamı demire sabah devam etmemi söyledi birlikte alınca demirin emilimi azalıyormuş doktorunuza sorun sizde