Merhaba Kızlar
Dün sabah ezaniyla minik.ogluma kavuştum ama çok zordu .. aslında negatif şeylerin buraya yazılmasını pek seven birisi değilim ama biraz öneri amaçlı yazmak istedim .. cumartesi sabah 6.40 da suyum geldi sancım on dakika da bir vuruyordu ama çok hafif bir sanciydi suyum gelince mecbur hastaneye geldim ben Zeynep kamil devlet hastanesi tercih ettim çocuğumun biraz rahatsızlığı var burası tam teşkilatli bir hastane olduğu için ..
Muayene oldum suyum gelmiş ama açılmam yoktu sancimda nst de çok azdı ki.gercekten azdı .. 24 saat içerisinde dogurmam gerekiyormuş su geldiği için direk yatisim yapıldı bu arada doğum odaları var herkes tek kişilik odada doğum.yapiyo içeride duş var sıcak banyo vs. Pilates topu egzersiz bunların hepsini yaptım açılmam olmadı suni sancı başladık tam 20 saat sürdü açılmam çok zordu.. eğer bu kadar zorlanacağı mi bilseydim inanın gider özelde sezeryan olurdum 😃 kendi sancin iyi ama suni çok kötü dayanilmayacak bir acı değil ama açlık yorgunluk stres heyecan acı hepsi biesince bide yapamicam korkusu .. tam 24 saat dolmak üzereyken saat 6 da sabah ezanı okunurken doğurdum 🥰🥰 çok güzel bir.duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻