Selamlar kızlar, bizim de bir doğum hikayemiz olmasınmıydı, o zaman başlıyoruz😍
Bebek iriliğinden dolayı planlı sezaryenım vardı geçen perşembe, 18 şubat kandil günü saat 7de hastanemde oldum, çok güzel bi gebelik yaşadığımdan bitmesine biraz buruk, ballı lokmama kavuşacağım için mutlu ve heyecanlıydım, yatışım gerçekleşti, spinal iğnem yapıldı, normal iğneden farksız sinek ısırığı gibi hissettim, sonrasında kendinizi kurbanlık koyun gibi hissediyosunuz zaten😄 uyuşmalarım başladı, eşimi içeri almadıklarından video istemiştim, telefonumu aldı hemşire açtı ayarladı ve doktorum geldi, tabi bu sürede neyi nasıl hissedeceğim sadece his olacağı ve acı olmayacağının kontrolleri yapılmıştı, çok rahattım sabırsızlanıyodum bi yandan nabzım kalp atışım kontrol ediliyordu, sonrasında karnımda hafif bir çekiştirme birde çıkarılma baskısını hissettim çok hafif ağrıyla veee o aan kuzumun ağlamasını duydum gözyaşım sel oldu ve inanılmaz bir rahatlama geldi bide aşırı heyecan kalbim yerinden çıkacaktı ki bayılmışım🙄😄 en son şey dediğimi hatırlıyorum bebeğimi görmedim bana göstermediniz falan temizleyip göstericez dediler götürdüler, sonrasında kendime geldiğimde ameliyathaneden çıkarılıyodum ve üzülmüştüm göremedim diye odama getirildim bari videosunu göriyim dedim baktım yanıma koymuşlar fotolarımı bile çekmişler gözüm de açık ama bende o kısım yok ahah😄 sonrasında geldi tatlı tospağam, iyi ki normal denememişim, çünkü ultrasonda en son 3800-4000 kg arası çıkan bebişim 4500 kg doğdu, bu yüzden riske atmayın sezaryen olun böyle durumlarda, sonrasında baş ağrım hiç olmadı benim, gaz çıkaramadım sadece o sorun oldu ağrı yaptı ama dayanılmıcak gibi değil, lağman yapıldı az rahatladım, rahatlıkla yürüyüşler yapabildim kuzumu emzirdim, sütünüzden korkmayın mutlaka pompa götürün çok işime yaradı sütümü indirdi az da olsa, bebeğim çektikçe indi yavaş yavaş, şimdi yanımda uyuyo Tuğra Mir’im, baya uzun yazdım sorularınız varsa yanıtlarım herkese sağlıkla bebeklerine kavuşmalar diliyorum🥰💋🌺