busracarka Kızlar selam 17. Hafta içindeyiz kızımda da böyle olmuştu bunda da böyle sürekli kabus her gece ne dualar ediyorum yapmadığım bişey kalmıyor var mı böyle olupta çözümünü bulannn ??? Uyuyamıyorum artıkkk 😞😞😞
Mom080 busracarka bende sendenim sürekli eşimin sadakatsizligi üzerine rüya görmekten çok sıkıldım az önce de gördüm uyandım sinirlerim bozuldu artık ortada böyle bir konu yok adamdan eminim ama rüyalarım masallah 😅😅😅
Madinanin-Annesi busracarka 29dayim hala devam.Esime anlatdim gecen ruyami diyor tuylerim diken diken oldu.O gecenide nasil uykudan kalkdigimi anlatmayayim😩
Madinanin-Annesi Mom080 bende ya ama ben iahnet ediyorum hep kalkiyorum esim yanimda ohh be diyorim.Karanasan emmiceler yakami brakmiyor.Oluyor galiba normal
busracarka Mom080 benimde bu kabuslardan bir senaryo çıkar dizi film halt etmiş 😂 korku dram her şey varr .. geçer inşallah 😒
HilalAkysn @busracarka ben 🙋🏻♀️ üst üste karabasan görüyordum her gece. İhlas felak nas süresi okuyorum şu aralar çok şükür ki görmüyorum.inşallah size de şifa olur. Çok kötü bir durum Evimde hareket edemezdim uyandığımda hele tek başımayken 🤦🏻♀️
busracarka HilalAkysn deniyorum inşallah olur su içmeye gidemiyorum 🤭🤭 sabah bişey yok ama o anki etki ile yataktan çıkamıyorum.
busracarka Madinanin-Annesi kızımda en zorlandığım konu buydu ne bulantı ne de başka bişey 9 ay boyunca uyuyamamak şimdi tam düzenimiz oturdu ben yine uyuyamıyorum. 😂
Madinanin-Annesi busracarka bende saat kach olmus karda yagiyor disariya bakiyorum uyku sifir kizimda hickirik tutmus rahatlamiyor bebek bir turlu