Ezolym Bebek hareket ederken kuyruk krmiğime baskı yapıp belimden acı duyıyorum alt bacağıma kadar uyuşturuyor sanki içinden birşey çekiliyormuş gibi drğişik bir acı duyuyorum bağırtıyor yani o kadar iki kez oldu sizde yaşayan oldu mu bu durumu?
Madinanin-Annesi Ezolym ben 29haftaligim bebegim ters o kadar altdan vuruyorki kuyruk soku ne ya her yanim agriyor titriyor bazen uykudan kalkiyorum)))
Ezolym Gamzixx ilk gebeliğimde böyle bşi yaşamadım sabah da kontrolüm var bebiş ters duruyor o mu etkiliyor ki acaba?
Trtopcudlr Ezolym bende ilk gebeliğimde yaşamadım ama bu gebeliğimde tarif ettiğiniz ağrımın aynısı var yatakta döneniyorum vs bir kerede yerde öylece kaldım yardımla kalktım 😟
Ezolym Madinanin-Annesi Allahımm benim bebeğim de ters bugün kontrolüm vardı hala ters dedi doktor hatta cinsiyette sıkıntı yaşadık kaç ay öğrenemedim ters olduğu için kaç kez görememişler erkekmiş bugün testislerini gördük anca 36 haftalığız inşallah düzelir inşallahh🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ezolym Madinanin-Annesi iki hafta sonra gidicem nst için 29 gün kaldı diyor uygulamada da artık bir an önce doğsun demiyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum hamilelik her zaman olmuyor ve özleniyor çookk🥰