Papatya0605 Normal doğum yapıp dikiş kaşıntısı yaşayanlar ne yaptınız deli gibi kaşıntı var uyuyamıyorum 😞😒
Senayyalcin Papatya0605 arkadaşım da öyleydi geriliyordu vallahi gidip Arko sürdü o kadar rahatladı o kadar rahatladı ki anlatamam sana tüp olanlardan herkesin kullandığı eskiden kalma çünkü kesinlikle nemlendiricili birşey olmasın yakar daha çok
SutlacimiYedimmiBen Papatya0605 kasintinin olması iyi çünkü dikişler kuruyor ve buda kaşıntı yapıyor bi haftaya o da gecer
basakaltin Papatya0605 sakın Arko krem falan sürmeyin, batikon dışında bizim evde sürebileceğimiz bi şey yok, allah korusun bi şey olur dinlemeyin krem sürün diyenleri, en kötü eczaneye gidin illa oraya uygun bi şey verirler size
Hmsrqw İyileşiyo kaşıntı bu yüzden batikonla temizlemek tahatlatır hatta batikonu buz dolabına koyarsanız soğuk olduğundan dolayı daha çok rahatlatır tabi bunlar geçici çözümdür iyileşmeye başladığı için kaşıntı olacaktır
Senayyalcin basakaltin Hani içinde nemlendirici olmayan Arko krem var ya ondan bahsediyorum nemlendiricili olan yuvarlak tipliler sürülmüyor
basakaltin Senayyalcin yok onlarda olmaz maalesef kozmetik ürünü hepsi,asla açık yaraya dikiş bölgesine sürülmez mazallah sizde sakın yapmayın ❤️
Mom046 basakaltin Kesinlikle doktor yalnızca batikon öneriyor onun harici her içerik yasak.. Ve kaşıntı iyileşmeye başladığının belirtisi sabredilecek yapacak bişey yok.
basakaltin Mom046 keşke insanlar bi şeyi bilmeden önermese allah korusun yaraya dikişlere mikrop kaptırmayıda geçtim bu tarz kozmetik ürünleri anne sütüne karışıyor ordan da bebeğe 😔
Mavi87 basakaltin size Allah akıl versin , sizin aklınıza ihtiyacım olduğunu yazmadım buraya uslübunuza dikkat edin. Arkadaşınızlamı konuşuyorsunuz ? Ben süreceğim size ne bu durumdan? Allahım Yarabbim!!
Mavi87 basakaltin ben zaten doğum yapmadım. Ve doktorum izni dışında yapmam ama lütfen burada yorum yaparken insanların 40yıldır arkadaşı gibi yorum yapmayın. Doğru uslup ile yazarsanız makul karşılanır cevabınız.
Mom046 basakaltin Aynen öyle zaten doğumdan sonra emzirdiğimiz için daha da dikkatli olmamız gerek kullandığımız ürün ve tükettiklerimize. 😑