sehrengiz_8 Hissediliyor kuzum. Ben de cok sucladim kendimi.. Birseyi yanlis mi yedim, yanlis mi uyudum, ne oldu diye. Neyseki her gun avutuyoduk esimle birbirimizi mantikli dusunmeye calisiyorduk. Doktoromuz da telkin etmisti. Gebeligin cok basinda kromozom eslesmesi yanlis olabiliyor ve bebek olussa bile kodlari yanlis oluyor ve akciger olusmuyor veya kalbi zatif olur herhangi birseyi eksik olabiliyor.. Bu baya korkunc bisi bi daha olmayacagi yasmayacagim ne malum.Her aksam avundugum halde sabahina karnimdaki bosluk, aci hissi ve kanamami gordugumde lavaboya oturup sessizce agliyordum bir hafta surdu ara ara aglamalarim. Esim benden daha cabuk unuttu. Kendisine de doyledim ne cabuk unuttun. Evde tadilat yaptiriyorduk onun derdine dusup ona sinrileniyodu, kizmistim. O da dedi tabi ki ben hissetmedim gebeligi senin kadar ama cok konustu benimle sagolsun hep yanimdaydi aglarken uykular uyuyamadik. Neyse ben unuttum suan 2 hafta gecti. Cogunlukla derin derin nefes aliyorum. Hani cok aglarsiniz da sonrasinda iyi teselli veremiyor malesef..