Evet rabbime şükürler olsun bende oğluma kavuştum. Kısacası size özet geçeyim.
11.02.2021 tarihinde sabah doktor kontrolüm vardı. Kontrolde normalde de sınırda olan suyumuz daha da tükenmiş ve doktorumuz normal doğumun riskli olacağını bu riski kabul ediyorsan suni sancıyla deneyebiliriz dedi. İlk bebeğimi kaybettiğim için risk almak istemedim ve kontrole diye gittiğim gün sezaryen ile doğuma alındım. Spinal anestezi ile doğumum gerçekleşti. Ve laf olsun diye demiyorum ama gerçekten çok eğlenceliydi. Kesiyi atmasıyla bebeği çıkarmaları toplamda iki dk sürdü. Hiç bir acı hissetmiyorsunuz hissettiğiniz şey onların çekiştirmesi kesinlikle acı değil. Spinal iğnesi ile damar yolu iğnesini kıyasladığım da ise emin olun damar yolunu açmak spinalden beş kat daha acı verici bişey. Derken oğlum dünyaya geldi her anına şahit oldum. Benim yaşadığım sıkıntılar ise gaz sancısı oldu tabi bunlar bünye ile alakalı. Herkeste olacak diye bir durum yok. Gaz cıkışı olmadığı ve baş ağrısı yüzünden bir gece fazladan kaldım hastanede. Baş ağrısına gelecek olursak. Spinalin yan etkisi olarak tam bir hafta. Baş ağrısı çektim. Sezeryan acısını unutturan bir baş ağrısıydı. İki gün acilde serum yemek zorunda kaldım. İlacımı değiştirdiler şükür şimdi çok iyiyim. hatta iyiyiz 🥰
ben burdan sezeryan olupta fotoğraf çekimi için süslenenilen annelerimizin ellerinden öpüyorum. Büyük bir başarı 😂 ben çok zorlandım. Rabbim sizleride yavrunuza kavuştursun inşallah en hayirli vakitte.
merak ettiginiz sorulara firsat buldukca cevap veririm. Sağlıcakla kalın 🥰