Bebegimibeklerken22 Ne yapacağımı şaşırdım kızlar 23 haftalık hamileyim 3 gecedir uyku uyuyamıyorum var mı bir önerisi olan?
Damla0859 Bebegimibeklerken22 çok geçmiş olsun eczaneden dişinol almıştım biraz işe yaramıştı. Allah yardımcın olsun . Dr git zaman geçirmeden .
Minnieli Bebegimibeklerken22 bende şuan diş agrısı cekiyorum biseyde fayda etmiyo parol kullaniyorum mecburen birazda olsa kesiyo yarın dişciye gidicem bakalim 😑
Aysem41 Bebegimibeklerken22 benimde bir kaç aksamdir geceleri baslayan dis agrilarim vardi canim ilac kullanmamak icin cok direndim. Karanfil agrayan disin ustune hafif cignemis sekilde uzerinde tuttum iyi geldi agrisi gecti. Hemde hamilelikte de faydasi var diye okudum internette. Insallah sifa bulursun dis agrisi cok fena bir sey 😔
Matmazel_ O kadar şey denedim tek bir şey çare oldu bana da , elma ve üzüm sirkesini karıştırıp içine tuz atıp gargra yapıyorum hemen kesiyor , acil deneyin
Bebegimibeklerken22 Matmazel_ sirkeli suyu denedim ama daha çok ağrıtmaktan başka bir sonuç elde edemedim malesef
Nes2 Bebegimibeklerken22 bende yasadım geceleri kafamı duvara vuruyordum artık … doktora mutlaka git antibiyotik verdi bana hamilelere uygun doktoruma danısıp kullandım çok rahatladım
Bebegimibeklerken22 Minnieli size de çok geçmiş olsun bu saatte ayakta olmamızın sebebi sanırım bu ne kadarlık hamilesiniz
Minnieli Bebegimibeklerken22 32+6 haftalık ilk aylar cektim bu aralarda cekiyorum dişlerimi sıkıyodum ayriyetten öbür dişlerimde hassaslaştı hepsi agrıyo cok zor 😬
Bebegimibeklerken22 Minnieli hiç bir sorunum yoktu dediğin gibi benimde öyle sanki birden bire içleri boşaldı