Ulkuatly Kızlar doktorum şekerden şüphelendi ama zaten çok fazla kiloda almadım 6 ayda 5 kilo almışım. Ama şekerin yüksek dedi test yapmamızı söyledı sabah erken gel randovu gunun yapalım dedi bu test ücretlimi bilgisi olan varmı
Gizmolata Ulkuatly canım kiloyla alakası yokki, ben 24. Haftada yaptırdım 1 kilo almıştım sadece ama çok yüksek çıktı yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum
Esin25 Ulkuatly ben özele gidiyorum normalde sordum 80 tl dediler bende gittim devlette yaptırdım para vermedm
Bsmlh Ulkuatly ben aşırı zayıfım ailemde yok pohça börek tatlı yemedım tek yedıgım beyaz ekmek ama şeker cıktı 1 aydır diyetteyim korkma sen kilo almıyorsun ama bebek alıyor
sudamlasi Hastaneye gitmeye korktuğumuz için sağlık ocağında yaptırdık sadece içeceğe ücret ödedik o kadar.
Esin25 Ben hızlı almıştm ve bebek haftasına göre öndeydi kilosu şeker yüklemesi yaptırdım çıkmadı birşey ztn yedklermzle alakalı değilmiş vüct yapıomuş gblkte şeker korkma genetikde yoksa annende babannda şeker hastlıgı çıkmıyor
Gkemine Esin25 genetikte olmayanlarda da çıkıyor malesef ben annem de babamda yakın çevremde hiç yok. Kiloylada alakası yok . 48 le hamile kaldım. Hatta benim 2 ay öncesindede çok düşüktü birden çıktı. Stres tetikliyor bide yediklerin tabi