Egeligelin Happymam boğazımda ejderha beslememek için akşam 9 dan sonra su ve salatalık dışında girişleri kapatıyorum mecburen 😁
Dilara8228 Happymam Engellemiyorum gidiyorum yiyorum geliyorum uyuyorum 😂 eğer acıktığım zaman yemezsem uyuyamıyorum aklım sürekli mutfakta 😂
threestar Happymam çok zor engelliyorum 😂 sabah kan verecektim 12′den sonra bir sey yememem gerekiyordu o kadar zorlandım ki 🤣🤣 normalde süt içerdim ama kan ilacı alınca 2 saat süt ürünleri tüketmemek gerek ondan ötürü anca su içiyorum
Cemrece Happymam Uyuyarak 😁 7 de bitirmis oluyorum zaten yemek isini. Sonra cok aciksamda yemiyorum uyku moduna geciyorum 23+6 yiz 😇
Dryy Happymam yaklaşık bir hafta kendisiyle savaştım çok zordu ama 1 hafta sonra pes etti ama o bir haftada ne çektim bir ben bilirim bir Allah 🤦🏼♀️
zeytinkiz Happymam 12 haftadayım iştahsızlık var. 1 kere gece cok acıkmıstım ama bütün gün bişey yememiştim onun dısında gece olmuyor sabah bile olmuyor 😆
Bedis94- Happymam ben artık doğurcam nerdeyse yavrum 32.haftadayım ama bi süre sonra o acıkmalar geçiyor kendiliğinden 😁
Bedis94- Happymam o zaman bünye diyelim yada herkesin hamileliği farklı geçiyor diyelim. Bugünlerin keyfini çıkar bence doğumdan sonra hepsi geçicek