KayaSahinMoms Merhaba arkadaşlar şuan 32 haftalık hamileyim ama karnımda çok çatlak oldu. Doğumdan sonra yapabileceğim bir şey var mı acaba? Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mı?
Erez KayaSahinMoms bir sure kirmizi ardindan kahverengi seklinde duruyorlar zayifladikca kuculuyor rengi aciliyor genetik olunca altindan da krem sursen gecmiyor 😐
Besolaraa KayaSahinMoms stroit çatlak tedavisi tüm güzellik salonlarında artık aktif olarak uygulanıyor 😇 Güzellik uzmanıyım bende neler yaptım çatlamayayım diye ama maalesef genetiğe de inanmak lazım 31+3 üm yeni yeni çatlak oluşumu başladı artık doğum sonrası halledilir 😁 iyi ki güzellik salonları var 😁
Melo150323 KayaSahinMoms procsin diye doğal ürünler satan bir marka var indirimlerini takip et shea butter portokal ve hindistan cevizi yagi karisimi ayri hindistan cevizi yagi da satiyolar indirimdeyken al canim dogal ve nemlendirir
KayaSahinMoms Erez Bir daha karnım hiç pürüzsüz ve düz olmayacak gibi hissediyorum çok üzülüyorum malesef …
Fatma_x Gebelikte günlük badem yağı kullansaydınız belki şikayetiniz daha aza inerdi. Badem yağı çatlaklara birebir. Ama çok rahatsızlık duyuyorsanız lazer ile sildirebilirsiniz diye biliyorum.
KayaSahinMoms Fatma_x hindistan cevizi yağı kullandım hic ise yaramadi kullanmadım geliyor artık 🙄 ama beyaz tenliyim cildim de çok hassas belkide ondan ise yaramadi.
Fatma_x KayaSahinMoms bence bir de badem yağını denemelisin. İnternetten araştır. Kafana yatarsa alırsın
Cevirmenannee KayaSahinMoms kantaron yapı deneyin birde benimde cildim çok hassas bacaklarımda oluşan çatlakları bile yavaş yavaş yok ediyor çok faydasını gördüm ben
Besolaraa cilekreceli mezoterapi çok etkili gelmez doğum çatlaklarına en iyisi son sistem çıkan stroit 😇
Besolaraa Leylaaa38 evet canım çok güzel bi uygulama tavsiye ederim instagramda neslim güngen ' den bakabilirsiniz işin piri 😊
KayaSahinMoms Cevirmenannee Annem kendi yapar ve hep bulundurur alıp denemekte fayda var çok teşekkür ederim 👍
Ilknur-02 KayaSahinMoms 36+2′yim ve hiç çatlağım yok çok şükür aynı bu şekilde biter umarım hamileliğim 🙏😊
Cevirmenannee KayaSahinMoms mutlaka deneyin ben çok yararını gördüm bitkisel olduğu için göğüs ucu masajına da kullanabileceğimi söyledi ebem