simaymasalim Merhaba annişler 😍 Aslında uygulamaya göre 49 ama sezaryen olacağım için doktorum 39. Haftada alırım dedi bugün tam 33+0 olduk siz kaç haftalıksınız bebişler nasıllar benim sağ kasığım oyuldu oraya vura vura oydu bizim kız 🤭😍😂
Adosum_34 simaymasalim uygulamaya göre son 19 ama açılmam oldugu için 38. Haftada gelebilir her an çok 🤩 heyecanlı
Haticearen simaymasalim şafak 35 ve 35 haftaligiz sabah ilk nst ye gireceğiz 1 hafta önce oglusum 2608 gram 45 cm di acaba şimdi ne kadar merak korku heyecan karışık duygular içindeyim🤗
simaymasalim Adosum_34 ayy rabbim sağlıcakla kavusmayı nasip etsin inşallah gerçekten çok heyecanlı 😍😍😍
avukatveanne Düştü düştü :) bende 35 haftalık oldum bugün son 34 günümüz programa göre 🙆♀️ benim kızda karnımda sürekli yer değiştiriyor birde çok fazla sertleşme oluyor artık 🙆♀️
simaymasalim avukatveanne ay düştüğüne sevindim 🤭😂 büyüdü artık annesi yer dar napsın minnak inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 😍😍❣️
simaymasalim Haticearen ya ben ilk ntsye 24. Haftam da girmiştim cok korkmuştum bukadar erken neden diye sonra bide 31. Haftam da girdim cok şükür bu günlere geldik kilosunu söylüyor doktorum ama boyunu ölçemiyorum diyor cok merak ediyorum aynı duygular bendede var ilk olunca sanırım daha bi başka oluyor rabbim sağlıcakla kavusmayı nasip etsin minnaklarımıza🙏😍❣️
Adosum_34 simaymasalim amin insallah okadar heyecanlıyım ki sanki dakikalar günler geçmek bilmiyor gibi bi an önce saglıcakla bebegşmi kollarıma almak istiyorum
simaymasalim eerem medicana ya gidiyordum ama tam bir para tuzagı 5 bin tl doğum için veremem dedim o hastanede de kesip alacaklar başka hastanede de aynı işlem olacak sonuca onun için şehir hastanesine gidiyorum özel gibi cok memnunum😍
Haticearen simaymasalim amin canım inşallah evet ilk ler bir başka oluyor diye düşünüyorum bende sağ salim kucağımıza alalim inşallah
simaymasalim Adosum_34 ilk günü hatırlayın birde şimdiyi su gibi geçiyor inşallah gönlünüzce olur hersey sağsalim kavusursunuz 🙏💓
eerem simaymasalim ben de medicanaya gidiyordum fakat doktorumun beni yanlış yönlendirdiğini fark ettim medovaya gidiyorum şu an
Adosum_34 simaymasalim hatırlamazmıyım heyecanla hastaneye kosmustuk esimle sonucları görğnce sıgamadık hiç bi yere rabbim dileyen isteyen kim varsa herkese basip etsin inşallah
simaymasalim eerem hangi doktoru ben rengin hanıma gidiyordum cok memnundum ama hastane cok pahalı pandemi sürecinde bunu karşılayamam yani 😒
eerem simaymasalim ceyhan barandı. Daha sonra rengin hanım için ileri bir tarihe randevu aldım fakat ani bir şekilde doktora gitmem gerekti. Madovada güler altıntepeyi bir denemek istedim memnun kalınca rengin hanımın randevusuna gitmedim. Bir de medicana aşırı kalabalık oluyordu her gittiğimde corona riskimi artırmak istemedim açıkçası. Hayırlısı olsun sizin için de sağlıkla kucağınıza alın 🥰
simaymasalim Cramel cok heyecanlı değil mi acaba nasıl bişey olacaklar çok merak ediyorum sağlıcakla kavusursunuz inşallah 🙏😍😍😍