NebahatBoncuk Kizlar merhaba. Ben ne kadar sola yatmaya çalışsamda ya sağdan uyaniyorum yada bi bakiyorum sirt üstüyüm. Kendimi suclu hissediyorum bebegime zarar vrriyorum diye ama saga yatinca rahat ediyorum. Napim.
058elf NebahatBoncuk illa sola yatmak gerekiyo diye bi şart yok canım, YouTube da banu çiftçinin videosu var izlemeni tavsiye ederim faydasını görürsün
Anne54 NebahatBoncuk 40 hafta boyunca sola yatamayızki canım vücut akıllı hareket edermiş yani vücudun nasıl rahat ediyorsa nasıl istiyorsa uykuda seni o tarafa yönlendirirmiş dr kağan kocatepe ninde böyle bi videosu vardı kendini suçlama bişey olmaz
Mervee26 NebahatBoncuk sırtınıza yastık koyun kırlent gibi sert olanlardan koyuyorum ben. Arkama yaslanıp arada dinlendiriyorum sol tarafimi. Evet arada saga da dönüyorum ama bebeğe en iyi kan akışı sola dönükken oluyormuş.
Busra08 Canım ister istemez uykuda dönüyorsun kendini kötü hissetcek bi durum yok ben 38.haftama geldim bende sola yatıyorum sonra sağa da dönüyorum bi bakıyorum sırt üstü yatıyorum yani okadarda abartılacak bişe yok ☺️
mervetari4 NebahatBoncuk Canm bende senin gibi sola yatamıyorum resmen nefesm kesiliyor son kontrolüm de doktoruma sordm sağda daha rahat yatiyorum sorun olur mu diye bi sakıncası olmaz ama sola yatman daha iyi olur dedi
Hayalizlerim Bende öyleyim sola yatıyorum ama kalktığımda sırt üstü oluyorum yani yapacak bişey varmı bilmiyorum