Sineemm hazal544 aynıyız canım bizdede gelen eden yok bütün gün temizlik yaptım ama banamisin demedi hala doktor ayın 26sina kadar dogurmazsan gel kontrole dedi bakalım gelsin diye bekliyoruz 😂
Ayseninannesi hazal544 vay be 34 gün önce bütün totemleree katiluyordum nasıl çabuk geçmiş zaman şimdi kızımı uyutmaya cakisiyorum sağlıkla kavuşun bebeklerinize çok güzel bı duygu ☺️
hazal544 bende normal doğum çok istiyorum ama bebiş gelmiyor :/ squat merdiven hareket yürüyüş yaptığım halde Rabia43
Rabia43 hazal544 valla yoruldum psikolojik olarak duş al evi toparla yürü merdiven in çık arayıp soranları söylemiyorum zaten Rabbim hepimiz tek avazda kurtarsın inşallah vaktinde normal yollarla ağrısız ilk doğumum çok stres oldum
hazal544 Sineemm benim doktor tam 40 haftada çağırdı ama bende doğana kadar gitmek istemiyorm açıkçası
Sineemm hazal544 valla canım illa tam 40da doğacak diye birşey yok sağlıklı olduğu sürece 42ye kadar bekletiliyor cunku ben ilk kızımı 41+5te doğurdum kendi sancimla doktora da bunu söyledim o yüzden cumaya kadar bekliyoruz sonrasında yine beklicem son raddeye kadar
hazal544 Rabia43 ayenn öyle yaa, herkes arayıp soruyor daha doğurmadn mı diye, daha da stres oluyoruz
Cilemsimsek hazal544 kendini de çok zorlama vardır bebişinde bir bildiği yeri rahat gelmiş demekki annesi🥰
Ozgeuci 40+5 oldum merdiven, pilates topu, hurma, acı, sıcak duş kim ne dediyse yaptım ne açılma ne sancı var oglușum gelmek bilmiyor normal istiyorum ancak bu gidişle sezeryana dönecek gibi
hazal544 Sineemm dogru söylüyorsun bazen uzayabiliyor doğum süresi , sence doktora gitsem mi sence yaa 40 da gel dedi ama bebek iyi biraz daha mı beklesem
hazal544 Ayseninannesi ayyyy hadi inşallah bizde kavuşuruz bebeklerimize, ne güzel sen kavuşmuşsun, hayırlı bir evlat olsun inşallah 🙂🥰