20 Şubat saat 12 de hastaneye geldik öncesinde 4 defa ilki geceden sonrası sabah su geldi önce idrar kaçırdım sanmıştım az az gelmişti çünkü 9 da çok ve sıcak su akınca anladım hastaneye geldik yatışımı yaptılar o gün bekleyelim kendi sancını dediler 12+24 saat bekleyebiliriz dediler tamam dedim açıklığa baktılar yok Nst de yolunda idi her şey gelen evet su imiş dediler çünkü ben idrar kaçırdım sanmıştım neyse yatışım oldu o gün bir şey olmadı sonraki gün sabah 9 buçuk da fitil verdiler yine Nst 1 saat alttan masaj yaptı açılma yok sancı geldi gidiyor şiddetli değil sonra yine odama geçtim ilk geldiğim günden beri de akıntımda yeşil parçalar görüyordum acaba kaka mı dedim ondan sonra sabah akşam antibiyotik vurdular sürekli kan alıyorlar 12 saatte bir 2. Fitili akşam 5,30 da verdiler yine Nst az sancı çıkıyor. Neyse geçtim odaya bekliyorum 2 gündür doğmadı neyi bekliyorlar bu fitiller niye fayda etmiyor bu gece bir şey yapacaklar mı bilmiyorum. Eşimi de kabul etmediler üzüldüm çünkü Almanca bilmiyorum aklıma geleni sorup diyalog kuramıyorum ekstra gerilmeme sebep oluyor. Su gelince en fazla 24 saat içinde doğması gerek diye biliyorum 😭 ikidir internet Wi-Fi şifresi satın alıyorum bağlanmıyor onlara götürüyorum onlarda bağlanamadı kendi internetim çok az bir şey açıp izleyip zamanda geçiremiyorum çok gerginim 😔