Baranveannesix Canm herkesin görüşü farklıdır normal doğum yapıp zor geçende vardır kolay geçende, aynı şekilde sezeryan icinde öyle 😏 benm ilk doğumum mesela normaldi 37+5 te yapmıştım doğumumu ve hiçbirşeyim yoktu normal doğurcam diye ısrar etmiştim 😂Kilosu biraz önden gidiyordu doktorm ben iki hafta yokum izine çıkıyorm sen bu arada doğurursun ve diğer doktor arkadaşımız bu kiloda seni sezeryan alır dedi yok ben olmak istemiyorm sezeryan dedim niye bende bilmiyorm inat ettim 😂 o zaman suni ile doğum yaptırmam lazım dedi normalde de 2 cm açıklık vardi Ama herhangi bi nisan su gelme sancı vs yoktu sabah 9 da suni aldim 12 ye kadar hicbirsey hissetmedim 12 den sonra ara ara sanci girdi 15 :20 de doğum yaptım ve doktorm cok iyiydi konuşa konuşa doğurdum resmen,,,, ama suan ikiz gebeyim sezeryan olucam mecbur 🤦♀️ (doktorum dalga geçiyor ilkinde o kadar çabaladın normal diye bak şimdi mecbur kescem seni diyor ) tabi bu biz samimiyetten bu şekilde konusuyor eşimde hastanede çalışıyor samimiler o yüzden