Sem-a Merhaba arkadaşlar 26+4 haftalık hamileyim tahmini Mayıs sonunda doğum olacak şeker yüklemesini yaptırdık sorun çıkmadı bundan sonra başka yapılacak bi test var mı nelere dikkat etmeliyiz kaç kilo aldınız bebişleriniz kaç kilo ve boyunda 😇🌸
Minnakhamis Sem-a 26+2 ikiz gebeyim bende tetanoz aşılarımı oldum detaylı yaptırdım şeker yüklemesini yaptırdım 😀 sırada ne var bende merak ediyorum 😬 bu arada 12 kilo aldım şimdiden 🙈😂 bu hafta kontrolüm var o zaman öğreneceğim güncel kilolarını ve boylarını bakalım ☺️
Ylzozprn Merhaba bende bugün tam 26+4 üm 10 kilo aldım.şeker yüklemesi yaptırdım çıkmadı onun dışında hiç ağrım sızım yok çok şükür kendimi hamile gibi hissetmiyorum ilk hamileliğimde böyle rahat geçmişti🤲🏻
Ylzozprn Ylzozprn onun dışında haraketlerini iki gündür çok az hissediyorum hemşire günde bir kere haraket etse yeter demişti bana
Sem-a Ylzozprn merhaba bende aynen öyle sizin gibiyim tam 10 kilo aldım benim ilk hamileliğim başında da hiç sıkıntım olmadı kusma bulantım tek sorunum hızlı kilo almak 😅 normalde de zayıf biri değildim ama bundan sonra daha fazla kilo almaktan endişeliyim
Sem-a Ylzozprn bende bazen hissetmiyorum gibi geliyor hatta doktorum çok hareketli bi bebek dedi ultrasonda ona da söylemiştim ben pek anlayamıyorum diye o zaman seninle ilgili bi sorundur şusn bile çok hareketli demişti günde 18 saat uyudukları oluyormuş belki biz onun için anlayamıyoruz
Seymaay Bende 26+2 fakat şeker yüklemesi yaptırmadım doktorum bişey demedi bende demedim sıkıntı olmaz diye Umut ediyorum 😄
Sem-a Seymaay her doktor tavsiye etmiyor beni yönlendirdiği için yaptırdım bende çok şükür olumsuz bi şey çıkmadı
Minnakhamis Sem-a doktorum hızlı gidiyorsun diyor 🙇🏻♀️ diyetisyenim gayet iyi diyor 🤷🏻♀️ Hangisine inanacağımı şaşırdım bende 😂
Minnakhamis Sem-a burda 3 kilo 5 kilo alanları duyunca bende mi sorun var diyordum hep 🙈sizleri görünce bende normalim diyorum 😂
Sem-a Minnakhamis bence de gayet iyisiniz maşallah 🤩 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏