2yavruuannesi Elfsndkl konuşalım vallahi benmde canm cok istiyor içmek ama korkar oldum doktorum adaçayı yeşilçay içme dedi. Aksi gibi canmda cekıyo. Ihlamur kuşburnu içebilirsin dedi
tazeanneew Elfsndkl öncelikle aktardan almamalısın paketli olarak al çünkü aktardakilerin ne kadar taze olduğunu veya gerçek olup olmadığını ayırt edemezsin ve doktoruna danış bence çok elzem olmadıkça tüketmemek gerek kendi fikrim
Lalala Elfsndkl kesinlikle paketli almamalısım hele öyle sallama falan bence Bi araştır etiket içerik oku fazlaca zararı var koruyucusu bilmem nesi.. Yani aktar önüne gelenden almazSın vardır bildiğin güvendiğin
Kimkibu Elfsndkl bana doktorum en basından beri içmemem gerektiğini söyledi.. o yüzden hic içmiyorum ben ıhlamur dışında onuda sallama falan değil kendim demliyorum başka yok
Elfsndkl Ben papatya çayı içiyorum sadece uyku sorunum vardı psikoloğum önerdi gayet de use yaradı rahatlatıyo insani güzel yani
Elfsndkl tazeanneew aktarsan almadim canım kapalı poşette aldım. Psikoloğum sordum o içebilirsin dedi hamilelikde kullanan tanidiklarimda var bir şey olmaz dediler.
eerem Elfsndkl ıhlamur ve kuşburnu içiyorum yeşil çay rezene ve adaçayı içmemeye dikkat ediyorum sadece